info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Hlače Alpine Pro Carb 3 Ins.

Alpine Pro Carb 3 Ins.

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
63,10 € 90,73 € prihranili boste 27,00 € -30 %

Alpine Pro

MPAS378990

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo , Prosti čas
Sezona 2020 Q3
Sezona leta Jesen/zima
Funkcija oblačil Zaščita pred mrazom , Zaščita pred vetrom , Zaščita pred dežjem , Elastični
Dolžina hlač Dolga
Stezniki Ne
Tehnologija DWR , Pontetorto® Stretch , Softshell wind barrier

DWR

Akronim pomeni trajno vodoodbojnost (Durable Water Repellency), trajno impregnacijo, ki zagotavlja odpornost na vodo. Zunanjim materialom preprečuje vpijanje vlage. Uporablja se tako v flisu kot v nepremočljivih oblačilih in šotorih. Vendar se njegova učinkovitost zaradi večkratnega pranja postopoma zmanjšuje.

Pontetorto® Stretch

PONTETORTO TECNOSTRETCH je kombinacija vrhunske kakovosti, videza, visoke elastičnosti in odlične toplotne izolacije. Vlakna vsebujejo spandeks, ki daje tkanini TECNOSTRETCH potrebno elastičnost. Material je zelo prijeten na otip zaradi plišaste notranje plasti, ki zadrži tudi veliko toplote. Idealna kombinacija gostote vlaken in tehnike tkanja daje lahkotno, mehko in hkrati zelo trpežno tkanino, ki ima glede na svojo težo odlične toplotne lastnosti.

Softshell wind barrier

Lahek in elastičen material z membrano, ki združuje prednosti drugega in tretjega sloja. Je vodoodbojna, zelo zračna in preprečuje prodiranje vetra. Material se uporablja pri različnih športnih dejavnostih in v različnih vremenskih razmerah. Material ima zračnost 3 000-15 000 g/m2/24h in vodotesnost 3 000-15 000 mm vodnega stolpca.