info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Unisex steklenička Camelbak Podium 620ml

Camelbak Podium 620ml

Unisex steklenička

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
11,08 € 12,63 € prihranili boste 1,00 € -12 %

Camelbak

C1876-001062

Ne glede na razdaljo je pomembno, da ste na kolesu hidrirani. Podium je zasnovan tako, da se prilega različnim košaram za steklenice na trgu, poleg tega pa ima obliko za enostavno stiskanje, ki zagotavlja več tekočine z manj truda, in samozapiralni pokrovček za manj razlitja in brizganja. Ventil za vklop/izklop zagotavlja varno zapiranje za prevoz brez puščanja, vsi deli pa so 100 % brez BPA, BPS in BPF. Podium ponuja najboljšo hidracijo v svojem razredu, zato se lahko osredotočite na vožnjo.

Ključne lastnosti:

  • Steklenica za vodo CAMELBAK BIKE: Steklenica za vodo CamelBak Podium, ki jo je mogoče stisniti, ima novo obliko in jo je lažje čistiti kot kdaj koli prej. Še vedno postavlja standarde kot najboljša kolesarska plastenka za vodo v industriji.
  • OPTIMIZIRANA PRILAGODITEV STEKLENICE: Steklenica za kolo Podium je zasnovana tako, da se varno prilega različnim košaram za steklenice. Z lahkoto ga stisnete in tako z manj napora zaužijete več tekočine.
  • VELIKI PRETOK, SAMOSTOJNO ZAPIRANJE: Steklenice CamelBak so zasnovane z velikim pretokom in samozapiralnim pokrovčkom. To povečuje pretok in preprečuje razlitje in brizganje.
  • Enostavno čiščenje in brez BPA: CamelBak Podium je popolna steklenica za vodo za hitro, zanesljivo in zanesljivo hidracijo. Vse dele je mogoče ločiti za lažje čiščenje, vsi plastični materiali pa ne vsebujejo BPA.
  • KDAJ SMO JIH PROIZVODILI - TUDI JIH USTREZUJEMO: Naša doživljenjska garancija Got Your Bak zajema vse rezervoarje, nahrbtnike, steklenice in dodatke, pri katerih se pojavijo napake pri izdelavi in materialu, za celotno življenjsko dobo izdelka.


Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo , kolesarjenje
Sezona 2022 Q1
Vrsta steklenice steklenica
Prostornina steklenice 0,51 do 1 litra
Material steklenice plastika