info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Craft PRO Endur Distance

Moški tekaški čevlji

Barvne različice

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

Razpoložljivost blaga
najprej izberite velikost
119,95 € 150,00 € prihranili boste 30,00 € -20 %
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Craft

1912183 396932

Craft PRO Endur Distance je sodoben tekaški copat z vsem. Lahek, udoben in prekleto hiter.

V središču te inovacije je pena PX za blaženje TPE, ki med proizvajalci oprijema postaja podobno uveljavljena blagovna znamka kot Vibram. Blaženje s peno PX boste danes našli v vsakem cestnem čevlju, ki resno razmišlja o hitrosti. Glavne prednosti tega materiala so zelo majhna teža, prijetno visoka mehkoba, predvsem pa izjemno vračanje energije, ki vas dobesedno vrže v naslednji korak.

Model Craft PRO Endur Distance ni opremljen s karbonsko ploščo. Zaradi tega sicer nima togosti, ki je potrebna za doseganje največje hitrosti, vendar je ta čevelj zaradi tega še toliko bolj vsestranski. Agresivna geometrija, ki spodbuja udarce sredine stopala, v kombinaciji z energijsko peno PX zagotavlja prijetno okretno odrivanje tudi med intervali, tempo treningi ali daljšimi dirkami. Povečana mehkoba je dovolj nežna do stopal in ahil, zato je PRO Endur Distance odličen za vsakodnevno nabiranje kilometrov.

Zgornji del je izdelan iz lahke mrežice z visoko zračnostjo. Lahkotnost ni tako velika, da bi ogrozila trdnost zgornjega dela in čvrsto namestitev stopala v čevlju, zato vse deluje, kot mora, tudi pri visokih hitrostih ali občasnih udarcih.

Oprijem je gladek in visoko oprijemljiv. Na domačem terenu se PRO Endur Distance odlično znajde na asfaltu in utrjenih površinah, kjer boste v tem uglašenem čevlju težko našli slabosti. PRO Endur Distance je namenjen tekačem vseh zmogljivostnih skupin, ki iščejo udoben in živahen čevelj za hitre in obsežne treninge.

Teža: 235 g (UK8)
Padec: 9 mm
Višina blaženja konice: 27 mm
Višina blaženja pete: 36 mm

Parametri

Šport teče
Sezona 2023 Q1
Vrsta udarca stopala nevtralna
Vrsta tekaške obutve usposabljanje
Vrsta površine - tekoča Cesta
Nastavitev čevlja Dihajoče
Širina čevlja Standard
Mehčanje Visoko blaženje
Drop 9 mm
Tehnologija Pebax®

Pebax®

Elastomeri Pebax® so visokotehnološki polimeri, zasnovani za ekstremno zmogljivo športno opremo. Njihove specifikacije uporabljajo številne vodilne svetovne blagovne znamke, nanje pa se zanašajo tudi svetovni rekorderji. Skrivnost izjemnih lastnosti polimerov Pebax® izhaja iz "tehnologije blok kopolimerov". Uporablja dve različni kemikaliji (polieter in poliamid) na istem polimernem skeletu, pri čemer ohranja zmogljivostne lastnosti obeh. Vsaka polimerna veriga vsebuje polietrske "bloke", ki omogočajo prožnost in elastičnost, ter poliamidne "bloke", ki omogočajo izjemno lahkotnost, moč in vračanje energije. Tako lahko polimer v bistvu zagotavlja "najboljše iz obeh svetov" v smislu učinkovitosti.