info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Copper 3D Pro

Unisex smučarske rokavice

Barvne različice

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

V Petek 26. 4. pri vas

V izbrani velikosti so na voljo le še 1 izdelka. Zdaj ali nikoli.

67,95 € 129,95 € prihranili boste 62,00 € -48 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

651810301

Razkošne rokavice Copper 3D Pro so kot nalašč za freeride! Zaradi 100-odstotnega kozjega usnja je Copper 3D mehak, prožen in prijeten na otip. Izolacija Primaloft zagotavlja visoko zračnost in prijetno klimo v rokavici. Silikon Nash na dlani zagotavlja optimalen oprijem. Manšeta iz neoprena se lepo razteza čez zapestje in preprečuje prodiranje mraza v rokave. Novi sistem Trigger 3D je združljiv z vsemi starejšimi palicami Trigger S.

Glavne značilnosti:

  • TRIGGER SYSTEM EYES - Rokavice z integriranim sistemom za povezavo roke z ročajem brez uporabe ročajev. Varen odklop z ograje v primeru padca je zagotovilo za trdno zdravje v prihodnjih sezonah! Združljiv s sistemoma Trigger S in Trigger 3D.
  • COMFORT FIT - Nekoliko širši kroj za udobno nošenje in še vedno tople roke
  • VODOODPORNI MATERIALI - uporaba vodoodpornih večplastnih laminatov in funkcionalnih komponent za čim večjo vodoodbojnost
  • DODATNA IZOLACIJA - Najvišja možna raven toplote je zagotovljena z materialom, iz katerega je izdelana školjka, izolacijo in podlogo, hidrofobnimi lastnostmi ter prileganjem in konstrukcijo.
  • PRIMALOFT - Absolutna odpornost proti vetru. Največja zračnost. Zahvaljujoč materialu Primaloft bodo vaše roke udobno tople tudi pri nizkih temperaturah.

Parametri

Šport Smučanje na smučeh
Sezona 2022 Q3
Funkcija oblačil Zaščita pred mrazom
Vrsta rokavic Prst
Tehnologija Primaloft , Trigger S

Primaloft

Sintetična vlakna z zelo dobrimi izolacijskimi lastnostmi, z vodoodpornim slojem, izjemno lahka, zračna in antialergijska. Posebej uporaben za športna oblačila in kot polnilo za spalne vreče.

Trigger S

Največja varnost, vrhunsko udobje. S sistemom Trigger S Ti se boste hitreje in udobneje nataknili in sneli kot kdaj koli prej. Patentiran varnostni sprožilec zagotavlja dodatno zaščito pred poškodbami.