info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki HRC max

Tekaške palice

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 4-7 delovnih dneh
297,95 € 377,95 € prihranili boste 80,00 € -21 %
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

6434001

HRC MAX je izjemno lahka palica za tek na smučeh, ki bo izpolnila tudi najvišje zahteve svetovnega pokala. Izdelan je iz karbona HMC Worldcup visoke trdnosti in togosti ter ima popolno prenos moči in nihanje. Anatomsko oblikovana zanka in dvokomponentni plutovinasti ročaj zagotavljata moč in nadzor v vsaki fazi zamaha palice. Sistem Trigger Shark 2.0 ima zaščito proti in omogoča bliskovito sprostitev iz ročaja. Tako konico kot ploščo je mogoče zamenjati glede na razmere na progi in jo predelati za poletni trening.

Parametri

Šport tek na smučeh
Sezona 2018 Q3
Tehnologija Trigger Shark 2.0 , Fin Vario , Trigger Shark Frame Strap
Material za palice za tek na smučeh ogljik

Trigger Shark 2.0

Največje udobje, največji prenos moči, izjemno enostavno upravljanje. Tehnologija Trigger Shark 2.0 vam omogoča, da v trenutku pritrdite in sprostite trak.

Fin Vario

Sistem za enostavno zamenjavo košar različnih velikosti za različne značilnosti prog za tek na smučeh

  • Menjava zimskih košar za poletne vršičke na rolerjih
  • Velikost stožca (8 ali 9) ni pomembna

Trigger Shark Frame Strap

Ta zanka za palec pomaga pri odboju in povratnem udarcu. Anatomsko natančno prileganje in zračni mehki notranji material z veliko stično površino omogočata varno in mehko prileganje roki. Frame Strap Shark je izdelan iz enega kosa in se okoli roke ovije za 360 stopinj. Prekrivanja motečih materialov so odpravljena, kar preprečuje nastanek mehurjev in zatrdlin. Velikost je mogoče neskončno prilagoditi z objemko. Neposreden stik z ročajem zagotavlja, da se vsak impulz prenese na palico brez izgube sile. S sistemom Trigger Shark 2.0 se zanka v hipu zaskoči v ročaj palice in se prav tako hitro izvleče.