info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Poles Artena Airfoil 3D

Ženske palice za spust

Barvne različice

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

Razpoložljivost blaga
najprej izberite velikost
84,95 € 107,95 € prihranili boste 23,00 € -21 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

65067972

Z aerodinamičnimi palicami Artena Airfoil 3D, ki imajo slalomski oprijem z novim sistemom Trigger 3D, ki omogoča boljši nadzor zaradi neposredne povezave med rokavico in palico, udobnejše upravljanje s hitrim zaskokom in zaskokom, pa tudi večje varnostne rezerve zaradi inteligentnega tridimenzionalnega sproščanja, ki za štirikrat poveča rezervo za sprostitev. Zaradi visoko trdnega aluminija je Artena Airfoil 3D ena najlažjih palic za alpsko smučanje. Stojalo, na katerega se lahko zanesete.

Glavne značilnosti:

  • TRIGGER 3D SYSTEM - Sistem ročajev za novo desetletje! Zaradi kota sprostitve 220° je uporaba palic še lažja in varnejša kot kdaj koli prej.
  • ROČICA TRIGGER 3D PRO G - Tanka ročica s popolnim prenosom moči in največjo varnostjo zaradi sistema za sprostitev. Mehka površina omogoča odličen oprijem. Združljiv z vsemi ročnimi opornicami ali rokavicami s sistemom Trigger.
  • KROŽICA ADAPTÉRA TRIGGER 3D - Pokrovček, pod katerim je reža za namestitev ščitnikov za roke in adapterja za kamero GoPro.
  • TRIGGER 3D FRAME MESH LOOP - zanka iz zračnega pletenega materiala, ki zaradi izboljšanega kroja in širokega območja sedenja zagotavlja neposreden in tesen stik z ročajem.
  • Ta material odlikujejo predvsem zelo dolga življenjska doba, izjemna trpežnost in izjemna stabilnost.
  • ALPINE BASKET - Plošče za smučanje na smučeh so popolnoma idealne. Zlahka jih zamenjate z drugimi, ne da bi za to potrebovali orodje.
  • AIRFOIL - Aerodinamični profil drogov je oblikovan po vzoru nosilnih površin kril. Tako se zmanjša zračni upor in optimalno obnašanje v zamahu.
  • FLEX TIP ALPINE - Te konice, razvite posebej za smučanje na smučeh, zagotavljajo natančno uporabo palic in popolno oporo na skoraj vsakem terenu.

Parametri

Šport Smučanje na smučeh
Sezona 2022 Q3
Uporaba palice za spust Rekreacija
Tehnologija Airfoil , Hliník HTS , Trigger 3D Adapter Cap , Madlo Trigger 3D Pro G , Flex Tip Alpine , Poutka Trigger 3D Frame Mesh , Alpine Basket

Airfoil

Aerodinamični profil palice je oblikovan po vzoru zračnih profilov kril. Tako se zmanjša zračni upor in optimalno obnašanje v zamahu.

Hliník HTS

Material odlikujejo predvsem zelo dolga življenjska doba, izjemna vzdržljivost in izjemna stabilnost.

Trigger 3D Adapter Cap

Pokrovček, pod katerim je vtičnica, ki omogoča namestitev ščitnikov za roke in adapterja za kamero GoPro.

Madlo Trigger 3D Pro G

Tanek ročaj s popolnim prenosom moči in največjo varnostjo zaradi sistema za sprostitev. Mehka površina omogoča odličen oprijem. Združljiv z vsemi ročnimi opornicami ali rokavicami s sistemom Trigger.

Flex Tip Alpine

Te konice zagotavljajo natančno uporabo palice in odlično oporo na skoraj vsakem terenu.

Poutka Trigger 3D Frame Mesh

Ročaj iz zračnega pletenega materiala, katerega izboljšan kroj in široka sedalna površina zagotavljata neposreden in tesen stik z ročajem.

Alpine Basket

Plošče za smučanje na smučeh so popolnoma idealne. Zlahka jih zamenjate za druge, ne da bi za to potrebovali orodje.