info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Poles Carbon 14 3D

Palice za spust

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 4-7 delovnih dneh
113,95 € 129,95 € prihranili boste 16,00 € -12 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

65067902

Lahka karbonska palica Carbon 14 3D iz 100-odstotnega karbona ima nov sistem oprijema Trigger 3D, ki omogoča boljši nadzor zaradi neposredne povezave med rokavico in palico, udobnejše upravljanje s hitrim zaskočanjem in izvlečenjem, pa tudi večje varnostne rezerve zaradi inteligentnega tridimenzionalnega sproščanja, ki za štirikrat poveča rezervo za sprostitev.

Glavne značilnosti:

  • TRIGGER 3D SYSTEM - Sistem ročajev za novo desetletje! Zaradi kota odpiranja 220° je uporaba palic še bolj enostavna in, kar je še pomembneje, varnejša kot kdaj koli prej.
  • TRIGGER 3D SLALOM ROKOPUST - Tanek ročaj z odličnim prenosom moči, odličnim oprijemom in maksimalnim udobjem zaradi utorov za prste. Združljiv je z vsemi ročniki ali rokavicami s sistemom Trigger.
  • TRIGGER 3D ADAPTER CAP - Pokrovček, pod katerim se nahaja reža, ki omogoča namestitev ščitnikov za roke in adapterja za kamero GoPro.
  • TRIGGER 3D FRAME MESH LOOP - zanka iz zračnega pletenega materiala, ki zaradi izboljšanega kroja in širokega območja sedenja zagotavlja neposreden in tesen stik z ročajem.
  • 100 % KARBON - material odlikujeta neprimerljiva teža in optimalne nihajne lastnosti
  • ALPINE BASKET - Plošče, ki so popolnoma idealne za smučanje na smučeh. Zlahka jih zamenjate za druge, ne da bi za to potrebovali orodje.
  • FLEX TIP ALPINE - Te konice, razvite posebej za smučanje na smučeh, zagotavljajo natančno uporabo palic in popolno podporo na skoraj vsakem terenu.

Parametri

Šport Smučanje na smučeh
Sezona 2022 Q3
Uporaba palice za spust dirke , Rekreacija
Tehnologija Trigger 3D Adapter Cap , Madlo Trigger 3D Slalom , 100% Karbon , Flex Tip Alpine , Poutka Trigger 3D Frame Mesh , Alpine Basket

Trigger 3D Adapter Cap

Pokrovček, pod katerim je vtičnica, ki omogoča namestitev ščitnikov za roke in adapterja za kamero GoPro.

Madlo Trigger 3D Slalom

Tanek ročaj s popolnim prenosom moči, odličnim oprijemom in največjim udobjem zaradi utorov za prste. Združljiv z vsemi ročnimi opornicami ali rokavicami s sistemom Trigger.

100% Karbon

Material ima neprimerljivo večjo težo, togost in optimalne nihajne lastnosti.

Flex Tip Alpine

Te konice zagotavljajo natančno uporabo palice in odlično oporo na skoraj vsakem terenu.

Poutka Trigger 3D Frame Mesh

Ročaj iz zračnega pletenega materiala, katerega izboljšan kroj in široka sedalna površina zagotavljata neposreden in tesen stik z ročajem.

Alpine Basket

Plošče za smučanje na smučeh so popolnoma idealne. Zlahka jih zamenjate za druge, ne da bi za to potrebovali orodje.