info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Poles Guide 2

Unisex zimske pohodniške palice

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 4-7 delovnih dneh
101,95 € 120,00 € prihranili boste 18,00 € -15 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

65227361

Stabilna dvodelna teleskopska palica Leki Guide 2 iz visoko trdnega karbona in aluminija je vsestranska turnosmučarska palica za vse terene. Ročaj Aergon Air nudi smučarjem še več udobja in nadzora. Posebna tehnologija votlin omogoča lahkotno konstrukcijo, ki je združena z velikimi podpornimi površinami, ki zagotavljajo največjo oporo na gori. Zahvaljujoč zaklepu Speed Lock 2 lahko brez težav nastavite dolžino med 110 in 150 cm, tudi če imate na rokah rokavice. Smučarska turna palica Leki Guide 2 je opremljena z veliko košaro za vezi, ki vam bo v oporo pri rokovanju s plezalno opremo in smučmi.

Glavne značilnosti:

  • AERGON AIR - Sistem ročajev in zank Aergon za udobno oblačenje. Ultralahka, najvarnejša in najudobnejša pohodniška ročica brez robov.
  • Varnostni trak LOCK SECURITY STRAP NYLON NEOPRENE - Ultralahka, zračna zanka za največje udobje.
  • SPEED LOCK 2 - Sistem zaklepanja. Izjemno hitro nastavljanje in zapenjanje tudi v debelih rokavicah v mokrem, ledu in snegu. Vijak z varnostno funkcijo in možnostjo nastavitve.
  • ALUMINIJ (HTS 6.5) + Karbonska vlakna (PRC 1000 ) - Vzdržljiv zgornji del iz aluminija, izjemno lahek in tog spodnji del iz ogljikovih vlaken za popolno nihanje z minimalno težo.
  • CONTOUR BINDING RACE BASKET - Posebej zasnovana turna košara za dirke s kratkim robom za nastavljanje vezi in dolgim robom za strganje poledenelih smuči. Zagotavlja varen oprijem in oprijem, zlasti na strmih terenih.
  • CONTOUR TIP - konica Skialp s karbidno konico

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo , Turno smučanje
Sezona 2022 Q3
Vrsta palice Zložljiv
Material za pohodniške palice ogljik , aluminij
Tehnologija Speed Lock 2 , Hliník HTS , Lock Security Strap - Neoprene , Aergon Air
Touring pole material ogljik , aluminij

Speed Lock 2

Speedlock je prvi in do zdaj edini sistem zunanjega zaklepanja na svetu, ki ga je certificiral TÜV Süd. Zahteva TÜV za nosilnost 55 kg je bila znatno presežena. Varnostna rezerva, ki lahko reši življenje. Dodatna nastavitev oprijemalne sile je mogoča kadar koli.

Izjemno hitro nastavljanje in zapenjanje tudi z debelimi rokavicami v mokrem, ledu in snegu. Vijak z varnostno funkcijo in možnostjo nastavitve

Zaklepanje hitrosti 2 proti zaklepanju hitrosti:

  • 30 % manjši
  • 25 % lažji
  • Več kot 20 % več podpore

Hliník HTS

Material odlikujejo predvsem zelo dolga življenjska doba, izjemna vzdržljivost in izjemna stabilnost.

Lock Security Strap - Neoprene

Trak je ojačan in izdelan iz neoprena z udobnim vložkom iz flisa za maksimalno udobje pri nošenju.

Aergon Air

Aergon Air združuje lahkotnost in stabilnost. Njegova ergonomska oblika zagotavlja največje udobje, popolnoma gumirana oprijemalna glava pa popoln nadzor.