info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Palice za spust Leki Poles Spifire Vario 3D

Leki Poles Spifire Vario 3D

Palice za spust

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
102,93 € 115,00 € prihranili boste 12,00 € -10 %

Leki

65067101

Prisluhnili smo željam ljubiteljev freerida: zdaj so na voljo palice za freeride z nastavljivo dolžino v obliki palic Spitfire Vario 3D. S palicami različnih dolžin med 110 in 140 cm boste pripravljeni na vse razmere na zasneženem terenu, zaradi intuitivnega sistema zaklepanja Speed Lock+ pa bo njihova nastavitev tudi v debelih rokavicah vprašanje trenutka. Prav tako imajo ozek ročaj Pro G z novim sistemom Trigger 3D, ki omogoča boljši nadzor zaradi neposredne povezave med rokavico in palico, udobnejše upravljanje s hitrim vpenjanjem in izvijanjem priložene zanke Frame Mesh, pa tudi večje varnostne rezerve zaradi inteligentnega tridimenzionalnega sprožilca, ki za štirikrat poveča rezervo za sprostitev.

Ključne lastnosti:

  • TRIGGER 3D SYSTEM - Sistem ročajev za novo desetletje! Zaradi kota odpiranja 220° je uporaba palic še bolj enostavna in, kar je še pomembneje, varnejša kot kdaj koli prej.
  • ROČICA TRIGGER 3D PRO G - Tanka ročica s popolnim prenosom moči, odličnim oprijemom in maksimalnim udobjem zaradi utorov za prste. Združljiv z vsemi ročnimi opornicami ali rokavicami s sistemom Trigger.
  • TRIGGER 3D FRAME MESH HANDBAND - Ročaj iz zračnega pletenega materiala, katerega izboljšan kroj in široka površina za sedenje zagotavljata neposreden in tesen stik z ročajem.
  • Aluminij HTS - Ta material odlikujejo predvsem zelo dolga življenjska doba, izjemna vzdržljivost in izjemna stabilnost.
  • ALPINE BASKET - Plošče za smučanje na smučeh so popolnoma idealne. Zlahka jih zamenjate za druge, ne da bi za to potrebovali orodje.
  • KROŽICA ADAPTÉRA TRIGGER 3D - Pokrovček, pod katerim se nahaja reža, ki omogoča namestitev ščitnikov za roke in adapterja za kamero GoPro.
  • FLEX TIP LONG - Te podolgovate konice za smučanje na smučeh zagotavljajo natančno uporabo palic in popolno podporo na skoraj vsakem terenu.
  • BIG MOUNTAIN - Konice so neposredno idealne za prašen sneg. Lahko jih priročno zamenjate brez orodja.
  • SPEED LOCK+ - novejša različica razširjenega sistema zaklepanja. Na novo ustvarjen iz enotnega materiala. 35 % lažji in 27 % manjši od zaklepa SpeedLock 1 z enako močjo oprijema.

Parametri

Šport Smučanje na smučeh
Sezona 2022 Q3
Uporaba palice za spust Rekreacija
Tehnologija Speed Lock Plus , Trigger 3D , Hliník HTS , Trigger 3D Adapter Cap , Madlo Trigger 3D Pro G , Poutka Trigger 3D Frame Mesh , Big Mountain , Flex Tip Long , Alpine Basket

Speed Lock Plus

Speedlock je prvi in do zdaj edini sistem zunanjega zaklepanja na svetu, ki ga je certificiral TÜV Süd. Zahteva TÜV za nosilnost 55 kg je bila znatno presežena. Varnostna rezerva, ki lahko reši življenje. Dodatna nastavitev oprijemalne sile je mogoča kadar koli.

Sistem Speed Lock + za zunanjo nastavitev je za 35 % lažji in 27 % manjši od obstoječega sistema Speed Lock. Ima enako oprijemalno moč kot njegov predhodnik. Standard, ki ga zahteva inštitut za testiranje TÜV, je znatno presežen.

Trigger 3D

Najnovejša inovacija sistema Trigger omogoča tristransko sproščanje. Zagotavlja večje udobje pri prijemanju in zapenjanju ali odpenjanju.

Trigger 3D navdušuje s tremi glavnimi področji izboljšav:

  • Upravljanje - Intuitivna povezava med palico in rokavico.
  • Udobje - hitro in enostavno pritrjevanje in odpenjanje
  • Varnost - Največji razpon odpenjanja zaradi inteligentnega 3D sprožilca

Hliník HTS

Material odlikujejo predvsem zelo dolga življenjska doba, izjemna vzdržljivost in izjemna stabilnost.

Trigger 3D Adapter Cap

Pokrovček, pod katerim je vtičnica, ki omogoča namestitev ščitnikov za roke in adapterja za kamero GoPro.

Madlo Trigger 3D Pro G

Tanek ročaj s popolnim prenosom moči in največjo varnostjo zaradi sistema za sprostitev. Mehka površina omogoča odličen oprijem. Združljiv z vsemi ročnimi opornicami ali rokavicami s sistemom Trigger.

Poutka Trigger 3D Frame Mesh

Ročaj iz zračnega pletenega materiala, katerega izboljšan kroj in široka sedalna površina zagotavljata neposreden in tesen stik z ročajem.

Big Mountain

Plošče so idealne za sneg v prahu. Lahko jih priročno zamenjate brez orodja.

Flex Tip Long

Te konice zagotavljajo natančno uporabo palice in odlično oporo na skoraj vsakem terenu.

Alpine Basket

Plošče za smučanje na smučeh so popolnoma idealne. Zlahka jih zamenjate za druge, ne da bi za to potrebovali orodje.