info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Treking palice Leki Smart Supreme

Leki Smart Supreme

Treking palice

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
109,18 € 118,35 € prihranili boste 9,00 € -8 %

Leki

6492542

Ste vsestranski in želite biti prilagodljivi pri nordijski hoji? Palica Smart Supreme bo vedno z vami. S pametno konico Smart Tip 2.0 lahko hitro zamenjate gumijasto konico z izvlečno konico iz trde kovine ali jo odstranite s palice. Zahvaljujoč sistemu za prilagajanje Speed Lock 2.0 lahko to dvodelno palico v trenutku prilagodite svojim potrebam. Ročaj iz naravne plute s trakom Shark Active se udobno drži v dlani. Sistem Trigger Shark 2.0 zagotavlja hitrost pri sproščanju zanke in tako veliko prispeva k udobju in varnosti. Shark 2.0 vsestranski ročaj za več športov. Zagotavlja popoln prenos moči in enostavno upravljanje. Zato je idealen za tek na smučeh in nordijsko hojo. Vendar se ta vsestranska oprema izkaže tudi pri smučanju na rolerjih in teku po stezi. Dolžina palice 100-130 cm.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2019 Q1
Vrsta palice Teleskopski
Material za pohodniške palice aluminij
Tehnologija Trigger Shark 2.0 , Speed Lock 2

Trigger Shark 2.0

Največje udobje, največji prenos moči, izjemno enostavno upravljanje. Tehnologija Trigger Shark 2.0 vam omogoča, da v trenutku pritrdite in sprostite trak.

Speed Lock 2

Speedlock je prvi in do zdaj edini sistem zunanjega zaklepanja na svetu, ki ga je certificiral TÜV Süd. Zahteva TÜV za nosilnost 55 kg je bila znatno presežena. Varnostna rezerva, ki lahko reši življenje. Dodatna nastavitev oprijemalne sile je mogoča kadar koli.

Izjemno hitro nastavljanje in zapenjanje tudi z debelimi rokavicami v mokrem, ledu in snegu. Vijak z varnostno funkcijo in možnostjo nastavitve

Zaklepanje hitrosti 2 proti zaklepanju hitrosti:

  • 30 % manjši
  • 25 % lažji
  • Več kot 20 % več podpore