info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Worldcup Race Coach Flex S GTX Junior

Rokavice za smučanje na smučeh

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

Razpoložljivost blaga
najprej izberite velikost
99,95 € 119,95 € prihranili boste 20,00 € -17 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

649802701

Upoštevajte tempo kot veliki športniki! Material Ceramic Reptile Shell, odporen proti obrabi, in prilagodljiva plošča Flex Panel na hrbtni strani roke zagotavljata popolno zaščito brez izgube hitrosti. Oddelek za dlani prepriča s funkcionalnim in vzdržljivim materialom G Grip za dober oprijem. Zahvaljujoč sistemu Trigger S se lahko enostavno vključite in izključite iz palice. Materiali iz sintetičnih vlaken Thinsulate™ in Hyperloft zagotavljajo izolacijo da vam bo toplo, membrana GORE-TEX® pa zanesljivo zadržuje vlago.

Parametri

Šport Smučanje na smučeh
Sezona 2020 Q3
Funkcija oblačil Zaščita pred mrazom , Zaščita pred vetrom , Zaščita pred dežjem
Vrsta rokavic Prst
Tehnologija Gore-Tex® , Trigger S , GORE Grip

Gore-Tex®

Membrana Gore-Tex® poskrbi za suha in udobna stopala ter poveča zračnost pri vseh dejavnostih v hladnem vremenu. Gre za standardni trislojni laminat, ki je osredotočen na vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

Trigger S

Največja varnost, vrhunsko udobje. S sistemom Trigger S Ti se boste hitreje in udobneje nataknili in sneli kot kdaj koli prej. Patentiran varnostni sprožilec zagotavlja dodatno zaščito pred poškodbami.

GORE Grip

Gore Grip je novo razvita metoda gradnje, ki učinkovito poveže vodoodporno/dihalno membrano z materialom rokavice. Ker membrana ni več ohlapno nameščena, ni več občutka nepovezanosti. Rezultat je rokavica, ki je ne zaznavate nič drugače kot navadno rokavico.