info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Tekaški čevlji Mizuno Wave Horizon 4

Mizuno Wave Horizon 4

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
77,64 € 176,95 € prihranili boste 99,00 € -56 %

Mizuno

J1GC202655

Parametri

Šport teče
Sezona 2020 Q3
Vrsta udarca stopala Stabilen / pronacija
Vrsta tekaške obutve usposabljanje
Vrsta površine - tekoča Cesta
Nastavitev čevlja Dihajoče
Serija modelov Mizuno Wave
Širina čevlja Široka
Mehčanje Visoko blaženje
Drop 12 mm
Tehnologija AirMesh , Mizuno Wave , SmoothRide , X10 , U4iC , XPOP , U4icX , Wave foam

AirMesh

Material AirMesh je prezračevalni sistem, ki zagotavlja maksimalno zračnost in s tem udobje za noge.

Mizuno Wave

Edinstvena tehnologija, ki združuje dve bistveni lastnosti, potrebni za funkcionalen tekaški copat - blaženje in stabilnost.

Pri teku je telo preobremenjeno, zato je za zmanjšanje tveganja poškodb pomembna prava kombinacija blaženja in stabilnosti.

Valovita plošča zagotavlja odlično blaženje, saj razprši silo udarca na večjo površino. Stabilnost tehnologije valov je dosežena s strukturno razliko med zunanjostjo in notranjostjo čevlja, kar preprečuje stiskanje vmesnega podplata na najbolj obremenjenih mestih. Osnovne elemente blaženja in stabilnosti plošče wave je mogoče oblikovati za vsakega tekača, rezultat pa je najlažji, tehnološko najnaprednejši športni čevelj, ki je na voljo.

SmoothRide

Tehnologija SmoothRide je bila ustvarjena za čim bolj gladek prehod med hitrim pospeševanjem in upočasnjevanjem med tekom, saj zmanjšuje udarce in povečuje prožnost. S to tehnologijo je Mizuno ustvaril tekaški copat, ki omogoča zelo udoben tek. Mizuno velja za vodilno blagovno znamko na področju oblikovanja in tehnologije obutve, s tehnologijo SmoothRide pa so naredili naslednji korak k povečanju užitka pri teku in zmogljivosti.

X10

X10 je trpežna karbonska guma, ki je nameščena na petnem delu podplata, najbolj obremenjenem delu podplata. To podaljša življenjsko dobo in vzdržljivost čevlja.

U4iC

Mizunov cilj je spodbujati čim bolj učinkovito gibanje, zagotavljati največje udobje in splošno evforično tekaško izkušnjo. Tehnologija U4iC znova dviguje letvico. Posebna mešanica materiala vmesnega podplata U4iC je za 30 % lažja od prejšnjega modela ap+, vendar ohranja enake lastnosti blaženja in udobja, kot jih tekači pričakujejo od podjetja Mizuno.

XPOP

XPOP je popolnoma nov vmesni podplat iz PU pene, ki zagotavlja maksimalno blaženje ter visoko stopnjo vračanja energije in vzdržljivosti.

U4icX

Lahkoten vmesni podplat Evolution, ki zagotavlja blaženje pri teku brez skrbi zaradi močnih udarcev.

Wave foam

Nova pena Wave ponuja novo tekaško izkušnjo in občutek lebdenja. Je lažji in prožnejši od svojih predhodnikov.