info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Unisex notranji čevlji Mizuno Wave Lightning Neo

Mizuno Wave Lightning Neo

Unisex notranji čevlji

Barvne različice

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
102,25 € 200,90 € prihranili boste 98,00 € -49 %

Mizuno

V1GA200220

PREIZKUSITE REVOLUCIONARNO INOVACIJO

Zaradi revolucionarne nove zasnove copati Wave Lightning Neo zagotavljajo neprimerljivo udobje z občutkom "druge kože", ki nežno objame stopalo. Nov in prožen material tehnologije Mizuno Enerzy Core dodaja več energije pri vsakem odboju. Originalni višji gleženj združuje najnovejšo tehnologijo z ikoničnimi značilnostmi Wave Lightning, da boste na igrišču delovali kar najbolje.

Edinstvena zasnova zgornjega dela za vrhunsko udobje, ki ga pri odbojkarskih čevljih še ni bilo. Edinstvena kombinacija dinamike, prožnosti in občutka "druge kože".

Specifikacije izdelka:

  • Mizuno wave ploščica je podaljšana do sprednjega dela stopala za neprekosljiv pospešek
  • Nova tehnologija Mizuno Enerzy v sprednjem delu stopala povečuje vračanje energije, kar omogoča učinkovitejši odboj in skok
  • Tkan zgornji del zagotavlja udobje stopalu in se prožno odziva na vsak gib
  • Prilagodljiva, dvignjena zaščita udobno objame gleženj in ga podpre

Parametri

Šport Odbojka
Sezona 2020 Q3
Vrsta notranjih čevljev gleženj
Serija modelov Mizuno Wave , Mizuno Wave Lightning
Tehnologija Mizuno Wave , Mizuno Intercool , Dynamotion Fit , Removable Insock , U4icX , PoWnCe , Durashield , Mizuno Enerzy

Mizuno Wave

Edinstvena tehnologija, ki združuje dve bistveni lastnosti, potrebni za funkcionalen tekaški copat - blaženje in stabilnost.

Pri teku je telo preobremenjeno, zato je za zmanjšanje tveganja poškodb pomembna prava kombinacija blaženja in stabilnosti.

Valovita plošča zagotavlja odlično blaženje, saj razprši silo udarca na večjo površino. Stabilnost tehnologije valov je dosežena s strukturno razliko med zunanjostjo in notranjostjo čevlja, kar preprečuje stiskanje vmesnega podplata na najbolj obremenjenih mestih. Osnovne elemente blaženja in stabilnosti plošče wave je mogoče oblikovati za vsakega tekača, rezultat pa je najlažji, tehnološko najnaprednejši športni čevelj, ki je na voljo.

Mizuno Intercool

Ta tehnologija rešuje problem prekomernega segrevanja notranjosti čevlja med gibanjem. Majhne prezračevalne odprtine v podplatu zagotavljajo zračenje od spodaj. Mizuno Intercool deluje v povezavi z zračnim zgornjim materialom AirMesh, ki zagotavlja, da je noga čim bolj udobna.

Dynamotion Fit

Tehnologija Mizuno Dynamotion Fit temelji na 3D analizi telesa v gibanju. Oblačila in obutev se popolnoma prilegajo in zagotavljajo svobodo gibanja.

Removable Insock

Anatomsko oblikovan snemljiv vložek blaži udarce in prispeva k udobju pri nošenju.

U4icX

Lahkoten vmesni podplat Evolution, ki zagotavlja blaženje pri teku brez skrbi zaradi močnih udarcev.

PoWnCe

Izjemno lahek material srednjega podplata z odličnim udobjem in vzdržljivostjo.

Durashield

Silikonska prevleka za večjo odpornost na vodo in vzdržljivost tal šotora.

Mizuno Enerzy

MIZUNO ENERZY FOAM je poseben material - pena v srednjem podplatu, ki daje čevlju neprimerljivo mehkobo in blaženje ter hkrati vzdržljivost. V primerjavi s prejšnjimi materiali je za 17 % mehkejša in zagotavlja 15 % več energije pri udarcu.