info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Moška športna sončna očala Oakley Encoder Strike Vented w/ Prizm Trail Torch

Oakley Encoder Strike Vented w/ Prizm Trail Torch

Moška športna sončna očala

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
186,18 € 256,00 € prihranili boste 69,00 € -27 %

Oakley

92350839

Najboljši športniki na svetu si nenehno prizadevajo pridobiti prednost. Ta občutek je navdihnil oblikovanje očal Encoder Strike podjetja Oakley®. Oblikovalci so na podlagi spoznanj športnikov ekipe Oakley združili funkcionalne potrebe z elementi dediščine in ustvarili okvir, ki ponuja najsodobnejšo rešitev za športnike, ki si prizadevajo za vrhunsko zmogljivost. Oblika leč, ki jo omogoča tehnologija PhysioMorphic Geometry™, in kroj, ki ga je navdihnil eden od naših tradicionalnih stilov Razor Blades, zagotavljata pokritost in slog. Prezračevana konstrukcija sončnih očal omogoča tudi optimalen pretok zraka. Okvir je izdelan iz materiala O Matter™, ki zagotavlja trdnost, udobje in vzdržljivost.

  • VEČŠPORTNA ZASNOVA - Funkcionalna športna zasnova z optimizirano pokritostjo, širšim vidnim poljem, ohranjanjem okvirja in zaščito pred udarci.
  • REVOLUCIONARNA KONSTRUKCIJA LEČE - Napredek v optičnem oblikovanju je omogočil oblikovanje leče z razširjeno embalažo in togostjo na ključnih področjih, ki posnemajo strukturne lastnosti okvirja.
  • RAZŠIRJENA OBLIKA LEČE - Večja oblika leče po vzoru Oakleyjevih rezil britve.
  • TEMPLES FIT HAT AND HELMET - Templji O-Matter™ so bili zasnovani tako, da so nizkoprofilni in se prilegajo klobukom in čeladam.
  • PROSTI ZAHTEV - Unobtainium® ušesni podaljški in nosne blazinice pomagajo zagotoviti športni oprijem z nedrsečim prileganjem in celodnevnim udobjem.
  • VEČ DETAILOV - Na voljo z lečami Prizm™, ki so oblikovane tako, da izboljšajo barvo in kontrast, zato lahko vidite več podrobnosti.

STEKLA Prizm Trail Torch

Prepustnost svetlobe: 35 %
Svetlobne razmere: srednje močna svetloba
Kontrast: izboljšan
Osnovna barva leč: roza

Parametri

Šport teče , kolesarjenje
Sezona 2023 Q1
Polarizacija Ne
Vrsta izdelka - očala Očala
Vrsta objektiva Prizma
Kontrast Povečanje
Vrsta okvirjev Polovični okvir
Zaščita 2 - srednje sevanje (delno oblačno/oblačno)
Tehnologija Čočka Prizm Trail Torch , Unobtanium® , O-Matter

Čočka Prizm Trail Torch

  • polarizacija: ne
  • prepustnost: 35 %
  • kontrast: povečan
  • indeks zaščite: 2

Unobtanium®

Oakleyjeva izvirna inovacija Unobtanium izboljšuje oprijem znoja in zagotavlja, da bo okvir očal vedno pravilno nameščen, tudi v najzahtevnejših razmerah.

O-Matter

Oakley O-Matter je lahek plastični material, zasnovan tako, da je trpežen in udoben. Material je zasnovan tudi za odpornost proti udarcem zaradi nadzorovane elastičnosti, pri čemer se sčasoma ne deformira kot acetat. Je dvakrat močnejši od acetata, vendar 25 % lažji.