info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Moška športna sončna očala Oakley Encoder w/ Prizm Jade

Oakley Encoder w/ Prizm Jade

Moška športna sončna očala

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
186,22 € 235,00 € prihranili boste 48,00 € -21 %

Oakley

94711836

Po zgledu grškega boga Apolona, ki je bil tudi sam vešč številnih dejavnosti, je ta model podobno oblikovan, da izpolnjuje potrebe različnih športov, kot so kolesarjenje, bejzbol, golf in tek. Nova tehnologija leč HDO+ in Freeform (prosto oblikovana leča) z vgrajenim skupnim žarkom optimizira pravilno prileganje in prilagajanje obrazu ter optično zmogljivost.

Funkcionalna športna zasnova z optimiziranim vidom s širokim vidnim poljem ob ohranjanju največje zaščite pred udarci.

Močan, a lahek okvir iz materiala O-matter zagotavlja vzdržljivost in prispeva k celodnevnemu udobju.

Stranice so lepo oblikovane navznoter, vključno z integriranim elastičnim trakom, ki zagotavlja celodnevno udobje in odlično prileganje obrazu.

Three-point Fit je tritočkovni sistem za držanje očal na obrazu, ki je zasnovan za največje udobje in zagotavlja, da očala optično natančno sedijo na vašem obrazu. Vse skupaj dopolnjuje še več silikonskih blazinic za nos, ki zagotavljajo popolno prileganje in ne povzročajo pritiska.

Model je na voljo z lečami Prizm™, ki so zasnovane za boljše zaznavanje barv, izboljšan kontrast in podrobnosti, da boste lahko kar najbolje izkoristili svoje dejavnosti. Nova tehnologija leč HDO+ in Freeform (prosto oblikovana leča) z vgrajenim skupnim žarkom optimizira pravilno prileganje in prilagajanje obrazu ter optično zmogljivost. Vzdržljivost in celodnevno udobje zaradi lahkih in vzdržljivih polikarbonatnih stranic O Matter™ s prilegajočim se elastičnim trakom Unobtainium.

Prizm™ je revolucionarna tehnologija v optiki leč, ki temelji na desetletjih znanstvenih raziskav o barvah in njihovem širjenju. Leče Prizm™ zagotavljajo nadzor nad prenosom svetlobe brez primere, kar omogoča natančno prilagojene barve za povečanje kontrasta in izboljšanje vidnosti posameznih barvnih odtenkov, kar nam omogoča boljše prepoznavanje nepravilnosti ali podrobnosti, ki jih s prostim očesom ne moremo zaznati.

PRIZM JADE

Prepustnost svetlobe: 14 %

Svetlobni pogoji: svetla svetloba

Kontrast: povečan

Osnovna barva leč: siva

Parametri

Šport teče , Na prostem / Pohodništvo , kolesarjenje , Prosti čas
Sezona 2023 Q1
Polarizacija Ne
Vrsta izdelka - očala Očala
Vrsta objektiva Prizma
Kontrast Povečanje
Vrsta okvirjev Brez okvirja
Zaščita 3 - močno sevanje (sončno)
Tehnologija Čočka Prizm Jade

Čočka Prizm Jade

Priljubljen odtenek leč, ki je primeren za več načinov uporabe, ne glede na to, ali se odpravljate na vožnjo s kolesom, se sončite na plaži ali pa se le sprehajate s svojim psom po naravi. Nefrit (14 % prepustnost) oddaja več hladnih barv spektra in je primeren za golf, poletno pohodništvo in vse, kjer je zelena barva najbolj zelena.

  • Polarizacija: ne
  • prepustnost: 14 %
  • kontrast: izboljšan
  • indeks zaščite: 3