info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Moška sončna očala Oakley Encoder w/ Prizm Rd Blk

Oakley Encoder w/ Prizm Rd Blk

Moška sončna očala

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
172,93 € 235,00 € prihranili boste 62,00 € -26 %

Oakley

94711336

Po zgledu grškega boga Apolona, ki je bil vešč številnih dejavnosti, je tudi ta model podobno oblikovan, da ustreza potrebam različnih športov, kot so kolesarjenje, bejzbol, golf in tek. Nova tehnologija leč HDO+ in Freeform (prosto oblikovana leča) z vgrajenim skupnim žarkom optimizira pravilno prileganje in prilagajanje obrazu ter optično zmogljivost.

Funkcionalna športna zasnova z optimiziranim vidom s širokim vidnim poljem in največjo zaščito pred udarci.

Močan, a lahek okvir O-matter zagotavlja vzdržljivost in prispeva k celodnevnemu udobju.

Stranice so lepo oblikovane navznoter, vključno z integriranim elastičnim trakom, ki zagotavlja celodnevno udobje in odlično prileganje obrazu.

Three-point Fit je tritočkovni sistem za pritrditev očal na obraz, ki je zasnovan za največje udobje in zagotavlja, da očala natančno optično sedijo na vašem obrazu. Vse skupaj je dopolnjeno s še več silikonskimi blazinicami za nos, ki se popolnoma prilegajo in ne pritiskajo.

Model je na voljo z lečami Prizm™, ki so zasnovane tako, da izboljšajo zaznavanje barv, povečajo kontrast in podrobnosti ter vam omogočajo, da svoje dejavnosti kar najbolje izkoristite. Nova tehnologija leč HDO+ in Freeform (prosto oblikovana leča) z vgrajenim skupnim žarkom optimizira pravilno prileganje in prileganje obrazu ter optično zmogljivost. Vzdržljivost in celodnevno udobje zaradi lahkih in vzdržljivih polikarbonatnih stranic O Matter™ s prilegajočim se elastičnim trakom Unobtainium.

Prizm™ je revolucionarna tehnologija v optiki objektivov, ki temelji na desetletjih znanstvenih raziskav o barvah in njihovem širjenju. Leče Prizm™ zagotavljajo nadzor nad prepuščanjem svetlobe brez primere, kar omogoča natančno nastavljene barve za povečanje kontrasta in izboljšanje vidnosti posameznih barvnih odtenkov, kar nam omogoča boljše prepoznavanje nepravilnosti ali podrobnosti, ki jih s prostim očesom ne moremo zaznati.

PRIZMA ROAD ČRNA

Prepustnost svetlobe: 11 %

Svetlobni pogoji: svetla svetloba

Kontrast: izboljšan

Osnovna barva leč: roza

Parametri

Šport teče , kolesarjenje
Sezona 2022 Q3
Polarizacija Ne
Vrsta izdelka - očala Očala
Vrsta objektiva Prizma
Kontrast Povečanje
Vrsta okvirjev Brez okvirja
Zaščita 3 - močno sevanje (sončno)
Tehnologija Čočka Prizm Road Black

Čočka Prizm Road Black

  • polarizacija: ne
  • prepustnost: 11 %
  • kontrast: povečan
  • indeks zaščite: 3