info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Sončna očala Junior Oakley Frogskins XXS

Oakley Frogskins XXS

Sončna očala Junior

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
61,80 € 78,00 € prihranili boste 16,00 € -21 %

Oakley

90090248

Blagovna znamka Oakley® je predstavila pomanjšano različico svojih kultnih čevljev Frogskins™, ki ustreza tudi vašim najmlajšim: Frogskins™ XXS. Model Frogskin XXS je namenjen otrokom, starim od 5 do 10 let, je natančna replika izvirne elegantne oblike in ima okvirje iz BiO-Matter, naravnega materiala, ki pomaga varovati našo prihodnost. Ta novost v ponudbi Frogskins vključuje tehnologijo Prizm™ Lens za izboljšanje kakovosti barv.

Značilnosti Specifikacije:

  • Okviri iz bioresina
  • 4B objektivi
  • Retro dizajn
  • Logotip proizvajalca pilotskih očal
  • Narejen je iz naravnega materiala BiO-Matter.
  • Očala so opremljena s tehnologijo Prizm™ Lens, ki izboljša kakovost barv in kontrast ter zagotavlja ostrejši vid.

Prizm™ je revolucionarna tehnologija v optiki objektivov, ki temelji na desetletjih znanstvenih raziskav o barvah in njihovem širjenju. Leče Prizm™ zagotavljajo nadzor nad prepuščanjem svetlobe brez primere, kar omogoča natančno nastavljene barve za povečanje kontrasta in izboljšanje vidnosti posameznih barvnih odtenkov, kar nam omogoča boljše prepoznavanje nepravilnosti ali podrobnosti, ki jih s prostim očesom ne moremo zaznati.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo , Prosti čas
Sezona 2022 Q1
Serija modelov Oakley Frogskins
Polarizacija Ne
Vrsta izdelka - očala Očala
Vrsta objektiva Prizma
Kontrast Povečanje
Vrsta okvirjev Polni okvir
Zaščita 3 - močno sevanje (sončno)
Tehnologija Čočka Prizm Sapphire , Prizm Technology

Čočka Prizm Sapphire

Priljubljen barvni odtenek leč, ki je primeren za širšo uporabo, ne glede na to, ali se odpravljate na vožnjo s kolesom, sončite na plaži ali samo sprehajate psa v naravi. Safir (12 %) običajno daje hladne barve in je najbolj primeren za vodo in vodne športe.

  • Polarizacija: ne
  • prepustnost: 12%
  • kontrast: povečan
  • indeks zaščite: 3

Prizm Technology

Prizm je revolucionarna tehnologija leč podjetja Oakley. Izrazito izboljša podrobnosti in zagotavlja izjemno natančno ujemanje barv, zasnovano za posebna okolja. Leče so posebej zasnovane tako, da zagotavljajo bogatejšo vizualno izkušnjo in vam omogočajo boljšo učinkovitost. Z običajnimi sončnimi očali je svet videti dolgočasen in ploščat, s tehnologijo leč PRIZM™ pa je vse videti živo in živahno, saj razkriva odtenke, ki bi običajno ostali očem skriti.