info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Unisex sončna očala Oakley Reedmace

Oakley Reedmace

Unisex sončna očala

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
128,26 € 150,00 € prihranili boste 21,00 € -14 %

Oakley

91260354

Oakley® Re-edition je namenjen vsem deskarjem; ta sončna očala s polnim robom in okroglimi lečami imajo praktično obliko, ki jo navdihujejo deske za deskanje in način življenja deskarjev. Naravni okvirji BiO-Matter so okrašeni s starinskimi okraski in subtilnim logotipom Oakley na templjih ter bodo všeč vsem, ki imajo radi subtilen in eleganten videz. Model Reedmace je opremljen s tehnologijo leč Prizm™, ki izboljša kakovost barv in kontrast za ostrejši vid, ne le ob vodi.

Značilnosti Specifikacije:

  • Funkcionalna zasnova z ozko okroglo obliko 4B.
  • Trajnost in praktičnost modela TR90.
  • Robustni, a lahki okvirji O Matter® zagotavljajo vzdržljivost in celodnevno udobje.

Prizm™ je revolucionarna tehnologija v optiki objektivov, ki temelji na desetletjih znanstvenih raziskav o barvah in njihovem širjenju. Leče Prizm™ zagotavljajo nadzor nad prepuščanjem svetlobe brez primere, kar omogoča natančno nastavljene barve za povečanje kontrasta in izboljšanje vidnosti posameznih barvnih odtenkov, kar nam omogoča boljše razlikovanje neravnin ali podrobnosti, ki jih s prostim očesom ne moremo zaznati.

Parametri

Šport Prosti čas
Sezona 2022 Q1
Polarizacija Ne
Vrsta izdelka - očala Očala
Vrsta objektiva Prizma
Kontrast Povečanje
Vrsta okvirjev Polni okvir
Zaščita 3 - močno sevanje (sončno)
Tehnologija Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Oakleyjeva izvirna inovacija Unobtanium izboljšuje oprijem znoja in zagotavlja, da bo okvir očal vedno pravilno nameščen, tudi v najzahtevnejših razmerah.

O-Matter

Oakley O-Matter je lahek plastični material, zasnovan tako, da je trpežen in udoben. Material je zasnovan tudi za odpornost proti udarcem zaradi nadzorovane elastičnosti, pri čemer se sčasoma ne deformira kot acetat. Je dvakrat močnejši od acetata, vendar 25 % lažji.

Prizm Technology

Prizm je revolucionarna tehnologija leč podjetja Oakley. Izrazito izboljša podrobnosti in zagotavlja izjemno natančno ujemanje barv, zasnovano za posebna okolja. Leče so posebej zasnovane tako, da zagotavljajo bogatejšo vizualno izkušnjo in vam omogočajo boljšo učinkovitost. Z običajnimi sončnimi očali je svet videti dolgočasen in ploščat, s tehnologijo leč PRIZM™ pa je vse videti živo in živahno, saj razkriva odtenke, ki bi običajno ostali očem skriti.