info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Padel raketa Oliver Air Max S-716
Voucher + brezplačno

Oliver Air Max S-716

Padel raketa

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 4-7 delovnih dneh
126,06 €
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Oliver

19901

Ob nakupu tega izdelka brez dodatnega popusta prejmete dodaten bon v vrednosti 20 € za naslednje naročilo.


Sistem razporeditve luknjic na sredini površine loparja zagotavlja boljšo porazdelitev mehanskih sil pri udarcu žogice. To izboljša natančnost žogice in zmanjša vibracije.

Gre za gumi podoben material, za katerega je značilna zelo dobra elastičnost in majhna teža. To omogoča širšo "sladko točko" za večje udobje pri igranju. Loparji z mehkim materialom EVA zagotavljajo večjo vzdržljivost, boljši občutek in dobro blaženje vibracij. Največja energetska učinkovitost pri vsakem potegu zaradi stabilnejšega jedra. Active-Control je površinska struktura v obliki diamanta, ki povečuje učinek vrtenja.

Za igralce, ki iščejo nadzor. Okrogle palice omogočajo najboljši nadzor, imajo največjo sladko točko in so zato idealne za igralce, ki imajo dolg zamah in želijo žogico udariti brez strahu. Ta oblika glave loparja je zelo praktična, saj je običajno popolnoma uravnotežena.

Zaradi okrogle oblike so forehand in backhand udarci z zadnje strani igrišča primerni za udarce, pri katerih lahko žogico varno zadenete.

Parametri

Sezona 2022 Q3
Vrsta izdelka - loparji Racket