info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Padel raketa Oliver Air Max S-816
Voucher + brezplačno

Oliver Air Max S-816

Padel raketa

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 4-7 delovnih dneh
149,77 €
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Oliver

19900

Ob nakupu tega izdelka brez dodatnega popusta prejmete dodaten bon v vrednosti 20 € za naslednje naročilo.


Najnovejša generacija karbona 12K WOVEN, ki je bila razvita skupaj z EPLON-om v pravokotni obliki, omogoča hitrejše sproščanje žoge ter zagotavlja večjo stabilnost in vzdržljivost. Za tiste, ki iščejo moč. Ta oblika je primerna za igralce, ki imajo kratek zamah in potrebujejo malo podpore pri močnih udarcih. Vendar pa mora imeti dobro tehniko in biti sposoben natančno streljati.

Pri diamantni obliki je območje "sweet spot" na vrhu glave palice in je razmeroma majhno. Sistem razporeditve lukenj na sredini površine palice zagotavlja boljšo porazdelitev mehanskih sil pri udarcu žogice. To izboljša natančnost žogice in zmanjša vibracije. Gre za gumi podoben material, za katerega sta značilni zelo dobra elastičnost in majhna teža. To omogoča širšo sladko točko za večje udobje med igranjem.

Loparji z mehkim materialom EVA zagotavljajo večjo vzdržljivost, boljši občutek in dobro blaženje vibracij. Največja energetska učinkovitost pri vsakem potegu zaradi stabilnejšega jedra. Active-Control je površinska struktura v obliki diamanta, ki povečuje učinek vrtenja.

Parametri

Sezona 2022 Q3
Vrsta izdelka - loparji Racket