info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Oliver Superlight S 5.2

Raketa za badminton

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 4-7 delovnih dneh
72,95 € 74,81 € prihranili boste 1,00 €
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Oliver

33166

Izjemno lahek, s tehnologijo TSMP ustvarjen tanek okvir z vlakni Metacarbon™ in Nano-Eplon™. Tehnologija izdelave TSMP je bolj zapletena, vendar močno izboljša kakovost in zmogljivost loparjev. Kombinacija toge gredi in ravnotežje v ročaju zagotavljata visoko natančnost in hitro manevriranje.

Parametri

Šport Badminton
Sezona 2020 Q3
Vrsta izdelka - loparji Racket
Izravnava lopatic V roke
Fleksibilnost lopatice toga
Stil igre Universal
Tehnologija Nano-Eplon™ , Metacarbon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ je tridimenzionalna ogljikova mreža v nanometrskem merilu. To omrežje je eden najmočnejših materialov, kar jih je bilo kdaj koli izdelanih. Ena od njegovih najpomembnejših značilnosti je prenos impulzov brez izgub in stabilnost.
Tehnologija Nano-Eplon™ družbe OLIVER zagotavlja popolno kombinacijo lahkotnosti, stabilnosti in trdnosti. Nova mreža 3D-Mesh je nameščena v območju "sweet-spot", da poveča torzijsko togost in trdnost. Razporeditev metakarbonov in grafitov se izboljša, ne da bi se povečala masa.

Metacarbon™

Metakarbon™, vlakno, ki ga je razvila družba OLIVER, poveča tlak v kilopondih na mm², kar je štirikrat več kot titan. Zdaj je mogoče zmanjšati gostoto okvirja in zagotoviti daljšo vzdržljivost.

Čeprav ima metakarbon™ osnovno togost. Kombinacija s smolo HSM zagotavlja izjemno raztegljivost. Uporaba materiala Metacarbon™ omogoča zmanjšanje teže. Nosilci iz karbona Metacarbon™ zagotavljajo optimalno udobje, upravljanje in blaženje tresljajev. Metakarbon™ omogoča dinamično in eksplozivno igro z izboljšanim prenosom energije, zmanjšano težo in vzdržljivostjo.

6 razlogov za nakup pri nas

Več o nas »
  • why-Created with Sketch. Pooblaščena prodaja 100 TOP blagovnih znamk
  • why-Created with Sketch. Oprema za 21 različnih športov
  • why-Created with Sketch. BREZPLAČNA dostava od 100 €
  • why-Created with Sketch. Darilo ob nakupih nad 225 €
  • why-Created with Sketch. Izbira 12092 izdelkov, 4979 na zalogi
  • calendarCreated with Sketch. Blago lahko enostavno vrnete do 30 dni