info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Oliver Suprior 300

Raketa za badminton

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 4-7 delovnih dneh
27,27 €
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Oliver

31130

Stabilen okvir rakete, oblikovana večja glava. Okvir za večjo moč. Idealen lopar za začetnike.

Parametri

Šport Badminton
Sezona 2021 Q3
Vrsta izdelka - loparji Racket
Izravnava lopatic Za glavo
Fleksibilnost lopatice toga
Stil igre Universal
Tehnologija The Eplon™+K12 , Nano-Eplon™ , Metacarbon™

The Eplon™+K12

Material Eplon™ + K12 se še naprej uporablja za izdelavo zmogljivih loparjev Prof-Line. Nova tehnologija obdelave ogljikovih vlaken ustvarja material z boljšimi in učinkovitejšimi mehanskimi lastnostmi. Uporaba tehnologije Eplon™ + K12 se osredotoča na izboljšanje prenosa energije, nadzora žoge in zmanjšanje vibracij. Ovalna ogljikova vlakna so spredena v ravne trakove, ki so veliko tanjši od običajnih ogljikovih vlaken. Rezultat je drobnejša in gostejša zrnata struktura, ki ima boljše mehanske lastnosti in lahko zadrži več materiala v enakem obsegu. To pomeni manj materiala in manjšo težo.

Prednosti
1 Izjemno lahka in tanka plast, ki omogoča prihranek pri teži
2 Ravnejša vlakna z zmanjšanim gubanjem optimizirajo in krepijo kompozit
3 Enostavno ročno in avtomatizirano rokovanje, rezanje in polaganje
4 Edinstvena zasnova

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ je tridimenzionalna ogljikova mreža v nanometrskem merilu. To omrežje je eden najmočnejših materialov, kar jih je bilo kdaj koli izdelanih. Ena od njegovih najpomembnejših značilnosti je prenos impulzov brez izgub in stabilnost.
Tehnologija Nano-Eplon™ družbe OLIVER zagotavlja popolno kombinacijo lahkotnosti, stabilnosti in trdnosti. Nova mreža 3D-Mesh je nameščena v območju "sweet-spot", da poveča torzijsko togost in trdnost. Razporeditev metakarbonov in grafitov se izboljša, ne da bi se povečala masa.

Metacarbon™

Metakarbon™, vlakno, ki ga je razvila družba OLIVER, poveča tlak v kilopondih na mm², kar je štirikrat več kot titan. Zdaj je mogoče zmanjšati gostoto okvirja in zagotoviti daljšo vzdržljivost.

Čeprav ima metakarbon™ osnovno togost. Kombinacija s smolo HSM zagotavlja izjemno raztegljivost. Uporaba materiala Metacarbon™ omogoča zmanjšanje teže. Nosilci iz karbona Metacarbon™ zagotavljajo optimalno udobje, upravljanje in blaženje tresljajev. Metakarbon™ omogoča dinamično in eksplozivno igro z izboljšanim prenosom energije, zmanjšano težo in vzdržljivostjo.