info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Jakne Reima Regor

Reima Regor

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
100,68 € 157,46 € prihranili boste 56,00 € -36 %

Reima

521615A-650A

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo , Prosti čas , Smučanje na smučeh
Sezona 2020 Q3
Sezona leta Jesen/zima
Funkcija oblačil Zaščita pred mrazom , Zaščita pred vetrom , Zaščita pred dežjem
Kapuca Da
Vrsta jopiča jakna
Tehnologija DWR , YKK , Bionic Finish® Eco , Reima Flex Insulation , Standart 100 by Oeko-Tex® , Reimatec®

DWR

Akronim pomeni trajno vodoodbojnost (Durable Water Repellency), trajno impregnacijo, ki zagotavlja odpornost na vodo. Zunanjim materialom preprečuje vpijanje vlage. Uporablja se tako v flisu kot v nepremočljivih oblačilih in šotorih. Vendar se njegova učinkovitost zaradi večkratnega pranja postopoma zmanjšuje.

YKK

Vrhunske kakovostne in funkcionalne zadrge, znane po svoji popolnosti in odlični izdelavi. Odlikuje jih zanesljivost tudi po dolgotrajni uporabi.

Bionic Finish® Eco

Hidrofobna, okolju popolnoma prijazna površinska obdelava tekstila na osnovi razvejanih polimerov - dendrimerov.

Reima Flex Insulation

100 % PES, srednja izolacija. Prefinjen, prijeten in mehak material, izjemno prilagodljiv. Fina vlakna zagotavljajo več toplote kot druge vrste izolacije enake teže. Zaradi svoje edinstvene prožnosti je najboljša izbira za aktivne športe.

Standart 100 by Oeko-Tex®

Globalni sistem za testiranje in certificiranje tekstilnih surovin, polizdelkov in končnih izdelkov na vseh stopnjah proizvodnje. Vključuje tudi preskušanje netekstilnih materialov. Cilj je zagotoviti, da izdelek ne vsebuje škodljivih snovi.

Reimatec®

Reimatec je mikroporozni vodoodporni poliuretanski sloj na notranji strani tkanine. Je zračna - omogoča izhlapevanje telesne vlage. Enostavno ga je vzdrževati - prevleka DWR, ki ne vsebuje fluoroogljikovodikov, odbija vodo in umazanijo, zato oblačila ni treba pogosto prati, temveč običajno le obrišete površino z vlažno krpo.