info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Salomon Sense Pro 5 Set

Moški tekaški telovnik s steklenicami

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

Razpoložljivost blaga
najprej izberite velikost
131,75 € 160,00 € prihranili boste 28,00 € -18 %
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Salomon

LC1512000

Zavedamo se, da je pri prevozu ultra pomembna vsaka sekunda ter da sta udobje in priročnost bistvenega pomena. Zato je minimalistični model SENSE PRO 5 zelo udoben, brez tornih točk in z zelo natančnim prileganjem. Zahvaljujoč takojšnjemu dostopu do najpomembnejših stvari na poti lahko pridete dlje in hitreje.

Prednosti:

Trajno udobje
Ta telovnik smo naredili še bolj udoben, saj smo odstranili točke pritiska, da bi preprečili odrgnine. Mehka mrežasta tkanina odlično vpija in odvaja vlago.

Mehka, udobna tkanina je mehka in prijetna na dotik, mehka, udobna tkanina pa je prijetna na dotik.
S sprednjimi žepi za pelerino, varnimi žepi, prostornim zadnjim predalom za nočno opremo in tunelskim žepom čez telo boste v nekaj sekundah pobrali svoje najnujnejše stvari.

Natančno prileganje
Konstrukcija SensiFit™ in mehka raztegljiva tkanina ohranjata telovnik tesno ob telesu. Za optimalno prileganje si oglejte našo tabelo velikosti - če ste v dvomih, povečajte velikost.

Priložene so mehke steklenice.

Parametri

Šport teče
Sezona 2021 Q1
Vrsta vrečke tekaški telovnik
Prostornina torbe/ nahrbtnika Do 5 litrov
Uporaba torbe/ nahrbtnika teče
Tehnologija YKK , Sensifit

YKK

Vrhunske kakovostne in funkcionalne zadrge, znane po svoji popolnosti in odlični izdelavi. Odlikuje jih zanesljivost tudi po dolgotrajni uporabi.

Sensifit

Stabilnost / svoboda gibanja. Pri izdelavi so uporabljene raztegljive in zračne tkanine, ki se prilagajajo telesu, ter lahke prilagoditve za prileganje in stabilnost. Telovnik se ne odbija, temveč omogoča udobno dihanje.

  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Gopay