info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Sensor Čepice Merino Impress černá/skulls

Unisex kapa Merino

Izberite svojo velikost

Razpoložljivost blaga
najprej izberite velikost
18,58 € 24,00 € prihranili boste 5,00 € -23 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Sensor

20200083

Pristna sodobna kapa, ki zaradi uporabljene volne merino nudi odlično zaščito pred mrazom in vetrom. Merino volna izvira iz Nove Zelandije in ima odlične termoregulacijske lastnosti. Kapa je na voljo v dveh velikostih, velikost M je namenjena za obseg glave 57 cm, velikost L pa za večji obseg.

Parametri

Šport teče , Na prostem / Pohodništvo , Smučanje na smučeh , tek na smučeh , Turno smučanje
Sezona 2021 Q1
Vrsta pokrovčka Kapa za nogavice
Tehnologija Merino Impress

Merino Impress

Vse, kar ljudje pričakujejo od podjetja Sensor in njegovega merino termopropelerskega perila, velja tudi za Impress. Lahko se zanesete na vrhunske lastnosti 100-odstotne novozelandske volne. Morda je pesem utrujena, a po drugi strani, zakaj ne bi takšnega hita vrnili na radijske valove. Še posebej, če nam ga je uspelo malce polepšati.

Osnovni refren je enak in nespremenjen. Edinstvena sposobnost materiala merino, da vas greje tudi v mrazu. Tako dobro prenaša znoj, da smo celo slišali, da podjetja, ki izdelujejo sesalnike, razmišljajo o sloganu "Sesa kot Sensor merino". Njihovi brezpilotni zrakoplovi zelo smrdijo. Naravne antibakterijske lastnosti materiala Merino Impress pa ščitijo pred neprijetnim vonjem.

Zdaj pa obljubljena zadnja točka. Natisnjen vzorec. Seveda bi veliko športnikov raje imelo nevtralno črno barvo. Morda pa se tako kot mi sprašujete, ali ni nekoliko dolgočasno. Zato smo jo poskušali poživiti. Če bi se po nekaj vrtljajih v pralnem stroju oprala, bi bila neuporabna. Na srečo nam je uspelo preseči to napačno korenino. Na vsak kos oblačila Merino Impress smo nanesli plast poliuretana in heureka - vzorec še vedno drži. V že tako mehki volni se boste počutili še bolj udobno.