info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Otroška kolesarska majica Sensor Coolmax Entry dětský dres kr.rukáv lilla Swallow

Sensor Coolmax Entry dětský dres kr.rukáv lilla Swallow

Otroška kolesarska majica

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
28,11 € 48,00 € prihranili boste 19,00 € -41 %

Sensor

22100125

Otroška kolesarska majica Entry s potiskom na prsih. Funkcionalne lastnosti otroške kolesarske majice zagotavlja material z blagovno znamko in UV-zaščito UPF25. Majica je ohlapnega kroja z raglanovimi rokavi. Velikost otroške majice ustreza višini otroka.

42 % PES Coolmax Fresh, 51 % PES micro, 7 % lycra

Parametri

Šport kolesarjenje
Sezona 2022 Q1
Dolžina rokava Kratek rokav
Funkcija oblačil Odvajanje znoja
Tehnologija Lycra® , Coolmax® Fresh , Coolmax Tech , UPF 25+

Lycra®

LYCRA® je umetno vlakno iz elastana. Ne uporablja se samostojno, temveč vedno v mešanici z drugimi vlakni. Materialu daje edinstveno elastičnost in mu pomaga obdržati obliko. Oblačila, ki vsebujejo LYCRA®, so udobna, trpežna in namenjena gibanju. Vse to je mogoče zaradi edinstvene elastičnosti vlaken, ki jih je mogoče raztegniti do sedemkratne prvotne dolžine. Deformacije ni in vlakno se nespremenjeno vrne v prvotno obliko.

Coolmax® Fresh

Športna mrzlica je spet tu in treba se je potiti. Vendar potrebujete ustrezna in funkcionalna oblačila. Coolmax Fresh ima izjemno sposobnost odvajanja vlage od telesa. Poleg tega se (bliskovito) hitro suši. Tako imate opravka le s pecivom v pečici, ne pa tudi s tistim v pazduhah in na hrbtu.

Ta material je kot nalašč za poletno gibanje. V toplem vremenu boste cenili njegovo neverjetno lahkotnost. Skratka, funkcionalna majica, kot mora biti. Izjemno mehka vlakna vas božajo, ko se dotikajo vaše kože. Z njo se boste počutili kul tudi tam, kjer je čarobnost običajnih oblačil že zdavnaj izčrpana.

Vendar ne gre za čarovnijo, temveč le za visoko tehnologijo. Šivamo funkcionalna oblačila Coolmax Fresh, da čim bolj preprečimo neprijetno pregrevanje. To preprečuje izgubo tekočine. Edina žeja, ki jo morate občutiti, je tista po naslednjem dogodku. Ob vsem tem pa se boste zaradi udobnega prileganja vedno počutili izjemno udobno.

Toda to funkcionalno spodnje perilo ima v rokavu še druge trike. Antibakterijska obdelava s srebrovimi ioni preprečuje širjenje neprijetnih vonjav. Sintetična vlakna zagotavljajo tudi UV-zaščito, zato lahko v žep z veseljem pospravite tudi 50-indeksne kreme za sončenje. Oglejte si ga, čas je, da si nehamo zatiskati oči pred gibanjem.

Coolmax Tech

Darwinova teorija evolucije je popolna. Manjkajoči člen serije Coolmax je bil končno najden v Bystřici pod Hostýnem. Po seriji Fresh and Air je podjetje Sensor svetu predstavilo izdajo Tech. Če ste med funkcionalnim vročim spodnjim perilom iskali pravi zaklad, ste zdaj naleteli na zlato žilo.

Kot pove že ime, Coolmax Tech predstavlja popolno zmago tehnologije nad naravo. Čudež? Nekako tako. Izdelana je iz najbolj dovršenih umetnih vlaken in zagotavlja, da bo nad vami bdela sveta trojica športnih oblačil:

1) Lahka - Zaradi izjemno nizke gramature materiala Coolmax Tech boste morali od časa do časa otipati okolico, da boste videli, ali sploh kaj nosite. Edina stvar, ki jo boste občutili, je izredno tanek material s posebno prevleko. To ima eno delo...

2) Dihanje - ne glede na to, ali želite doseči svetovni rekord ali loviti manjše ribe, bo mrežasta struktura odvajala vsako kapljico znoja stran od vašega telesa. Z njo bi ostal suh tudi srednješolec, ki zamenjuje Macha in Hacha. In vendar se ta snov posuši hitreje kot vino, ki ga njegovi starši pomotoma polijejo na preprogo, medtem ko pijejo sinov neuspeli izpit...

3) Udobje - vlakna iz mikropoliestra so na otip mehkejša od kačje kože, njihova površina, obogatena z ioni srebra, pa preprečuje rast bakterij in širjenje neprijetnih vonjav. Z anatomskim prileganjem in ravnimi šivi bo ta material zagotovo našel svoje mesto na soncu. Še posebej zato, ker je odporen proti žarkom UVA in UVB na ravni krem za sončenje z indeksom 50.

UPF 25+

UPF je zaščitni faktor oblačil pred ultravijoličnimi sončnimi žarki. Na ta dejavnik vplivajo vrsta tkanine, teža tkanine in barva. Tkanina z zaščito UPF 25 na primer prepušča le 1/25 sončnih UV-žarkov.