info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
 Moške funkcionalne kratke hlače Sensor Coolmax Impress pánské trenky černá/stars

Sensor Coolmax Impress pánské trenky černá/stars

Moške funkcionalne kratke hlače

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
29,58 €

Sensor

21100019

Lahkotno funkcionalno spodnje perilo, idealno za toplo vreme. Zaradi ohlapnejšega kroja vam oblačila MID Performance omogočajo svobodo gibanja pri športnih oblačilih in oblačilih za prosti čas. Je lahka enoplastna raztegljiva vzorčasta pletenina, sestavljena iz popolne kombinacije funkcionalnih poliestrskih vlaken Coolmax Fresh, mikro poliestrskih vlaken in elastana. Uporabljena mikro poliestrska vlakna znatno izboljšajo občutek.

Antibakterijske lastnosti so še izboljšane z dodatnim premazom Silver Plus, ki preprečuje rast bakterij in širjenje neprijetnih vonjav. Profil pletenine in sestava materiala zagotavljata odlične lastnosti, kot so visoko odvajanje vlage, visoka elastičnost ter dimenzijska stabilnost in trdnost. Pletenina je odporna na sevanje UVA in UVB na ravni krem za sončenje z indeksom 50.

Tehnologija Coolmax EcoMade

Na voljo je še ena inovacija v obliki materiala Coolmax Ecomade. Oblačilo ohranja enake lastnosti in prednosti kot prej, hkrati pa je okolju prijaznejše. Vlakno vsebuje visok odstotek recikliranega materiala (97 %) in tako zmanjšuje vpliv na okolje. Izdelana je iz uporabljenih plastenk, ki se v šestih korakih predelajo v osnovo za funkcionalna oblačila. Zaradi tega novi material še bolje odvaja vlago od telesa, zato se boste ves čas nošenja počutili odlično.

Parametri

Sezona 2021 Q1
Funkcija oblačil Odvajanje znoja , Elastični
Vrsta spodnjega perila Dolgo spodnje perilo
Tehnologija CoolMax®

CoolMax®

COOLMAX® je funkcionalni material, katerega vlakna odlično odvajajo vlago. Ta lastnost je ključnega pomena pri dejavnostih, pri katerih se znojite. Material odvaja vlago od telesa skozi tanka vlakna, kjer hitreje izhlapeva. Glavni prednosti sta občutek hlajenja in udobje.