info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Spodnje perilo Sensor Coolmax Tech 3-Pack pánské trenky černá/safír

Sensor Coolmax Tech 3-Pack pánské trenky černá/safír

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
42,03 € 64,00 € prihranili boste 21,00 € -34 %

Sensor

20200032

Parametri

Šport teče , Na prostem / Pohodništvo , kolesarjenje , tek na smučeh
Sezona 2021 Q1
Funkcija oblačil Odvajanje znoja , Elastični
Vrsta spodnjega perila Bokserji, kratke hlače
Tehnologija UPF 50+ , Coolmax® Fresh

UPF 50+

UPF je zaščitni faktor oblačil pred ultravijoličnimi sončnimi žarki. Na ta dejavnik vplivajo vrsta tkanine, teža tkanine in barva. Tkanina z zaščitnim faktorjem UPF 50 na primer prepušča le 1/50 sončnih UV-žarkov.

Coolmax® Fresh

Športna mrzlica je spet tu in treba se je potiti. Vendar potrebujete ustrezna in funkcionalna oblačila. Coolmax Fresh ima izjemno sposobnost odvajanja vlage od telesa. Poleg tega se (bliskovito) hitro suši. Tako imate opravka le s pecivom v pečici, ne pa tudi s tistim v pazduhah in na hrbtu.

Ta material je kot nalašč za poletno gibanje. V toplem vremenu boste cenili njegovo neverjetno lahkotnost. Skratka, funkcionalna majica, kot mora biti. Izjemno mehka vlakna vas božajo, ko se dotikajo vaše kože. Z njo se boste počutili kul tudi tam, kjer je čarobnost običajnih oblačil že zdavnaj izčrpana.

Vendar ne gre za čarovnijo, temveč le za visoko tehnologijo. Šivamo funkcionalna oblačila Coolmax Fresh, da čim bolj preprečimo neprijetno pregrevanje. To preprečuje izgubo tekočine. Edina žeja, ki jo morate občutiti, je tista po naslednjem dogodku. Ob vsem tem pa se boste zaradi udobnega prileganja vedno počutili izjemno udobno.

Toda to funkcionalno spodnje perilo ima v rokavu še druge trike. Antibakterijska obdelava s srebrovimi ioni preprečuje širjenje neprijetnih vonjav. Sintetična vlakna zagotavljajo tudi UV-zaščito, zato lahko v žep z veseljem pospravite tudi 50-indeksne kreme za sončenje. Oglejte si ga, čas je, da si nehamo zatiskati oči pred gibanjem.