info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
 Otroška kapuca Sensor Kukla Double Face dětská deep safari green

Sensor Kukla Double Face dětská deep safari green

Otroška kapuca

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
8,76 € 12,00 € prihranili boste 3,00 € -27 %

Sensor

21200080

Otroška kapuca Sensor je izdelana iz materiala Double Face, ki ima odlične termoregulacijske sposobnosti. Kapuco boste cenili pri smučanju in podobnih dejavnostih v hladnem in slabem vremenu. Kapuca je primerna za kolesarske in smučarske čelade.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo , Smučanje na smučeh , tek na smučeh , Turno smučanje
Sezona 2021 Q3
Vrsta pokrovčka Balaklava
Tehnologija Double Face

Double Face

Ena je toplejša od druge. Če ima termalna obleka dve plasti, ste vi glavni v situaciji. Ne morete določati, kdaj lahko greste ven. Funkcionalno spodnje perilo Double Face opravlja svoje delo ne glede na to, kako ga oblečete. Izmerili smo jo in ugotovili, da je razlika v temperaturi med obema stranema 3,6 °C. V zimskem snežnem metežu boste to prekleto dobro občutili!

Govorimo o legendi. Kombinacija dveh različnih slojev je to termalno perilo izstrelila na športni Olimp. V podjetju Sensor z inovativnim pletenjem podiramo prodajne rekorde, vi pa lahko podirate svoje. Ali svetovni rekordi? Nekaj je štiristo odstotkov gotovo. Termalna majica ali spodnje perilo iz tega izjemno trpežnega materiala se bo močno obrabilo. Teči, skakati, smučati, leteti. Ni športa, ki ga Double Face ne bi zmogel. Nobeno gibanje ni v neskladju s pravili. Vendar smo potegnili eno črto. To je povezano z udobjem. Za nas je popolno udobje nekaj, od česar ne bomo nikoli odstopili. Nekaj tako mehkega bi vam zavidali tudi najbolj puhasti mačkoni. Nočemo vas odreti s kože. Poleg tega je cena tega toplotnega perila pravzaprav smešna. Še posebej glede na to, kako dolgo bo trajala.

Ko začnemo šivati funkcionalna oblačila tukaj na Češkem, ne bi moglo biti nič drugače. Toda pred nakupom vas opozarjamo - od zdaj naprej ne boste več veliko sedeli doma. Iskali boste vsak kotiček, da bi spet prišli ven.