info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Ženska majica iz merina Sensor Merino Active dámské triko dl.rukáv modrá/šedá pruhy

Sensor Merino Active dámské triko dl.rukáv modrá/šedá pruhy

Ženska majica iz merina

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
48,89 € 62,70 € prihranili boste 13,00 € -22 %

Sensor

20200005

Žensko termo perilo Merino Active z dolgimi rokavi je izdelano iz visokokakovostne volne Merino iz Nove Zelandije. Majica iz merino volne je zaradi mehkih in dolgih vlaken zelo udobna na telesu. Naravno absorbira in odvaja vlago, zato vam bo toplo tudi, ko boste mokri. Majica iz merina je odporna proti neprijetnim vonjavam, tudi če jo nosite dlje časa. Merino ima odlične termoregulacijske lastnosti.

SENSOR MERINO WOOL from Sensor Activewear on Vimeo.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo , Smučanje na smučeh , tek na smučeh
Sezona 2021 Q1
Dolžina rokava Dolg rokav
Funkcija oblačil Zaščita pred mrazom , Odvajanje znoja
Tehnologija Merino Active

Merino Active

Ta toplotna oblačila so narejena tako, da boste tudi v najhujših razmerah dosegli najboljše rezultate.

Funkcionalno spodnje perilo iz te kolekcije popolnoma izpodriva vse standarde. Ne le, da je izdelana iz 100-odstotne novozelandske volne najvišje kakovosti. Poleg tega funkcionalne majice, spodnje perilo in druge kose iz programa Merino Active obdelujemo s posebno poliuretansko obdelavo. Zahvaljujoč tej edinstveni tehnologiji so tudi najmanjše dlačice zglajene, funkcionalna oblačila pa ne grizejo niti med potenjem. V tem je čar našega termopreproge iz merina iz podjetja Bystřice pod Hostýnem.

Oblačila Merino Active vas bodo pozimi odlično grela, tudi če so mokra. Poleti pa se ponaša z odlično zračnostjo, zato ni nevarnosti pregrevanja. Zaradi naravne antibakterijske zaščite ne smrdi niti po več dneh uporabe. Za okolje vam sploh ni treba skrbeti. Termo perilo Merino Active šivamo iz obnovljivih virov. Vse brez izjeme so prijazne do planeta.

100-odstotni merino vas bo objemal, grel in se odlično obnesel med športnimi aktivnostmi.
Negativne lastnosti volne, tj. polstenje in "grizenje" ob potenju, so odpravljene s posebno poliuretansko obdelavo. Super pranje - opravi se že pri preji, poliuretan se kondenzira s plazemsko razelektritvijo. Nanosoft učinek - nanese se ob koncu obdelave na obarvano pletenino. Poleg tega se z razkuževanjem zgladijo tudi najfinejše dlačice.