info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Sensor Tube Thermo Caribou dětský šátek multifunkční multi

Otroški večnamenski šal

Ve Sreda 24. 4. pri vas

Samo imamo 4 izdelkov. Ne odlašajte.

6,95 € 16,00 € prihranili boste 9,00 € -57 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Sensor

18200071

Izoliran večnamenski šal iz hitro sušečega poliestra. Šal lahko zložite kot kapo, klasični vratni šal, ovitek za roke itd. Šal je idealen pod čelado za kolesarjenje, smučanje ali kot učinkovita zaščita pred soncem med planinskimi pohodi. Šal Sensor bo kmalu postal nepogrešljiv pripomoček za vaše športne dejavnosti.

Parametri

Šport teče , Na prostem / Pohodništvo , kolesarjenje , Smučanje na smučeh , tek na smučeh , Turno smučanje
Sezona 2021 Q1
Tehnologija Thermo

Thermo

Bila bi dobra v nordijski kriminalni drami. Linija funkcionalnih oblačil Thermo se že na prvi pogled prilega ne le s svojim elegantnim norveškim vzorcem. Zahvaljujoč uporabi vlaken Coolmax Fresh, ki so zaščitena z blagovno znamko, odvaja vlago od telesa bolj zanesljivo kot policijska celica za zločince. Fantastična termoregulacija tako učinkovito in hitro prispe na kraj zločina. Vendar vas bo ta material ohranil na suhem bistveno bolje kot lažni alibi osumljenca.

Ročno izdelana na Češkem je hrbtna stran pletenine zaradi intenzivnega krtačenja bolj voluminozna in mehka. Tako ne omejuje nikogaršnje pravice do udobja, največje udobje pa se uveljavlja bolj dosledno, kot bi ustrezen policijski načelnik uveljavljal zakon. Primes srebra, podobna tisti v laseh izkušenega preiskovalca, zagotavlja trajne antibakterijske lastnosti našega termopraška za dolgoletno uporabo.