info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Tekoča svetilka Silva Čelovka Cross Trail 7R Default

Silva Čelovka Cross Trail 7R Default

Tekoča svetilka

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
105,82 € 138,90 € prihranili boste 33,00 € -24 %

Silva

37995

NOVO! Večnamenska čelna svetilka z izjemno dolgo življenjsko dobo in sistemom uhajanja svetlobe Flow Light™, katerega svetlobni stožec se samodejno razširi, ko je nagnjen, kar omogoča hitrejši in udobnejši doseg bližnje in srednje razdalje. Seveda ima čelna svetilka tudi sistem Intelligent Light™ in dosega impresivno dolžino stožca 140 metrov ter svetilnost 600 lumnov. Kompaktna in vzdržljiva baterija za polnjenje USB-C 2,0Ah s težo 102 g. Zaradi velikega gumba ga je mogoče vklopiti/izklopiti z rokavicami. Zmogljiva čelna svetilka za vadbo. Odlično razmerje med zmogljivostjo in ceno.

Flow Light™
Inteligentna svetloba™
2x visokozmogljive LED diode
600 lumnov svetlobnega toka
Razpon 140 m
Čas osvetlitve pri +20 °C: 2,5 h (najvišji) / 13 h (nizki način)
2,0Ah baterija
4 načini osvetlitve
Vodoodpornost: IPX5
Polnjenje prek USB-C
Ergonomski naglavni trak
Nosilci za kolo in čelado
indikacija prazne baterije
teža čelne svetilke: 78g
Teža baterije 2,0 Ah: 102 g

Parametri

Šport teče , Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2021 Q3
Vir: Baterija za ponovno polnjenje
Vrsta izdelka - razsvetljava Žaromet
Tehnologija Intelligent Light , Flow Light

Intelligent Light

Tehnologija Silva Intelligent Light® zagotavlja optimalno porazdelitev svetlobe. Združuje širok svetlobni stožec in intenzivno točkovno svetlobo. Zato ima uporabnik odličen periferni vid, hkrati pa dobro vidi tako neposredno pred seboj kot v daljavo. Zato glave ni treba toliko premikati. Pri gibanju na terenu je človek bolj samozavesten in uravnotežen ter je lahko še hitrejši.

Flow Light

SILVA Flow Light je domiselna funkcija, ki vam omogoča več različic SILVA Intelligent Light ® v isti čelni svetilki. Zasnovan je za različne športne dejavnosti in omogoča gladko prilagajanje svetlobne slike za različne dejavnosti s preprostim nagibanjem luči navzgor ali navzdol. Če je svetlobni snop usmerjen navzdol, je povečan in optimiziran za dejavnosti pri nižjih hitrostih. Pri pogledu naprej se svetlobni snop podaljša in optimizira za višje hitrosti.