info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Silva Terra Scout X

Športni žaromet

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 6-8 delovnih dneh
38,95 €
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Silva

38206

"!NOVO! Terra Scout je velik korak k trajnostni prihodnosti. Žaromet je izdelan iz reciklirane plastike in materiala Revo (reciklirani polimeri in rastlinska vlakna konoplje), ki v primerjavi s standardno plastiko povzroča do 90 % manj emisij CO2. Terra pomeni zemlja in izdelki z oznako Silva Terra imajo manjši ekološki odtis.
Lahka kompaktna čelna svetilka za različne dejavnosti na prostem. Velik gumb za nemoteno vklapljanje in izklapljanje z rokavicami. Baterije so nameščene v ohišju žarometa. Možnost nakupa hibridne baterije Silva (št. izdelka 38007).

Lastnosti:
- Inteligentna svetloba™
- 2x visokozmogljive LED diode
- Razpon 65 m
- svetlobni tok 300lm
- čas osvetlitve pri +20 °C: 25 ur (minimalni način) / 70 ur (maksimalni način)
- Vodotesnost IPX5
- Baterija 3xAAA
- teža 84 g z baterijami"

Parametri

Šport teče , Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2023 Q1
Vir: Baterija
Vrsta izdelka - razsvetljava Žaromet
Tehnologija IPX5 , Intelligent Light

IPX5

Zaščiteno pred vodnimi tokovi. Voda se z razdalje 3 metrov pod vsemi koti usmerja skozi 6,3 mm šobo s pretokom 12,5 litra na minuto pri tlaku 30 kN/m2 3 minute.

Intelligent Light

Tehnologija Silva Intelligent Light® zagotavlja optimalno porazdelitev svetlobe. Združuje širok svetlobni stožec in intenzivno točkovno svetlobo. Zato ima uporabnik odličen periferni vid, hkrati pa dobro vidi tako neposredno pred seboj kot v daljavo. Zato glave ni treba toliko premikati. Pri gibanju na terenu je človek bolj samozavesten in uravnotežen ter je lahko še hitrejši.