info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Tekaški telovnik Silva Strive Ultra Light L/XL

Silva Strive Ultra Light L/XL

Tekaški telovnik

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
53,91 € 59,90 € prihranili boste 5,00 € -10 %

Silva

37892

Strive Ultra Light je Silvin najlažji in najtanjši telovnik za tek na smučeh. To je vaš najboljši spremljevalec za hitrejše teke in dirke. Ta tekaški telovnik je izdelan iz zračne in lahke mrežice za optimalno prezračevanje in odlično odvajanje znoja. S tem izjemno tankim tekaškim paketom, ki tehta le 139 gramov, lahko tečete svobodno!

Ko sta pomembna hitrost in sekunde, so pomembne tudi podrobnosti. Tekaški jopič Strive Ultra Light ima spredaj štiri žepe za enostaven dostop do najnujnejših stvari, hkrati pa ohranja hitrost. Dva sprednja žepa sta namenjena mehkim flaškam Silva (niso vključene), ki so pritrjene s kompresijskimi trakovi. Druga dva žepa sta kot nalašč za gele in palice ter za smeti, ko ste na cilju. Na straneh sta tudi dva žepa; eden je mrežast, drugi pa se zapenja z zadrgo. Vanje lahko varno spravite telefon (žep z zadrgo je vodoodporen), pa tudi par rokavic, kapo, kompas, gele in palice. Zadnji žep je srednje velik in ga lahko uporabite za dodatno jakno ali baterijo čelne svetilke.

Nahrbtnik Strive Ultra Light je na voljo v treh velikostih: XS/S (139 g), M (157 g) in L/XL (178 g) ter je lahek tekaški nahrbtnik z velikim udobjem. Dvojni prsni pasovi zagotavljajo prilagodljivo in udobno prileganje, nahrbtnik pa diha zaradi mrežaste tkanine. Materiali in funkcije so visokokakovostni, zato bo tekaški jopič zdržal veliko tekov in kilometrov. Po prepotenem teku ročno operite nahrbtnik Strive Ultra Light Running Backpack in ga z enostavnim obešanjem hitro posušite ter pripravite na naslednji tek!

Ta tekaški nahrbtnik ima tudi piščalko za nujne primere in odsevne podrobnosti za odlično vidljivost pri teku v temi. Pripravljen je za vgradnjo naglavne svetilke z izhodi za vrvico iz zadnjega žepa.

Specifikacije:

  • Majhna teža! Teža tega tekaškega paketa se začne pri 139 gramih (odvisno od velikosti).
  • Udobno nošenje Dvojni prsni pasovi za prilagodljivo in udobno nošenje
  • Enostavno dostopni žepi Spredaj so 4 žepi, več pa jih je na straneh in hrbtu.
  • Narejen je iz zračne mreže za optimalno prezračevanje in odvajanje znoja
  • Varnostne podrobnosti Ta tekaški nahrbtnik ima varnostno piščalko in odsevne potiske za odlično vidljivost.

Parametri

Šport teče
Sezona 2022 Q1
Vrsta vrečke nahrbtnik , tekaški telovnik
Uporaba torbe/ nahrbtnika teče
Tehnologija DWR

DWR

Akronim pomeni trajno vodoodbojnost (Durable Water Repellency), trajno impregnacijo, ki zagotavlja odpornost na vodo. Zunanjim materialom preprečuje vpijanje vlage. Uporablja se tako v flisu kot v nepremočljivih oblačilih in šotorih. Vendar se njegova učinkovitost zaradi večkratnega pranja postopoma zmanjšuje.