info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Jakne adidas Terrex Agravic Alpha Hooded Shield

adidas Terrex Agravic Alpha Hooded Shield

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
98,71 € 156,68 € prihranili boste 57,00 € -37 %

adidas

DS9307

Parametri

Šport teče , Na prostem / Pohodništvo , tek na smučeh
Sezona 2019 Q1
Sezona leta Vse letne čase
Funkcija oblačil Zaščita pred mrazom , Zaščita pred vetrom
Kapuca Da
Vrsta jopiča jakna
Tehnologija Pertex® Quantum , Polartec® Alpha®

Pertex® Quantum

Izdelki s tehnologijo Pertex QUANTUM® so izjemno lahki, z optimalnim razmerjem med trdnostjo in težo. Mehka kot svila, izjemno stisljiva, z odlično odpornostjo proti obrabi in zaščito pred zunanjo vlago, vetrom in dežjem: tkanina je nepremočljiva in se hitro suši zaradi posebne vodoodbojne obdelave DWR, ki zagotavlja trajno učinkovitost tudi po številnih pranjih.

Polartec® Alpha®

Polartec® Alpha® je bil razvit za ameriške specialne enote, ki so potrebovale vrhunski izolacijski sistem za ekstremne razmere in temperaturna nihanja. Aktivna izolacija Alpha® je zasnovana tako, da enakomerno razporeja toploto in hkrati zagotavlja ustrezno zračnost med aktivnostjo. Ta tehnologija kroženja zraka zagotavlja popolno udobje, ne da bi bilo treba spreminjati posamezne plasti.

Aktivna izolacija Polartec® Alpha® neprekinjeno oddaja odvečno telesno toploto, ki bi sicer znatno zmanjšala udobje, če bi se kopičila. To omogoča patentirana tehnologija posebnih vlaken, ki so vezana na trdno jedro. Ker je Polartec® Alpha® naravno hidrofoben material, se odlično upira vsej vlagi in se neverjetno hitro suši.

  • TOPLOTNA REGULACIJA
  • HITRO SUŠENJE
  • NIZKA TEŽA
  • VISOKA ZRAČNOST
  • WASHABILITY
  • ZELO TRPEŽEN MATERIAL