info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Politika piškotkov in pogoji uporabe

Kaj so piškotki:

Piškotek je ime za kratko besedilno datoteko, ki jo obiskano spletno mesto pošlje brskalniku, ki ga uporabljate. Piškotek spletni strani omogoča shranjevanje informacij o vašem obisku, kot so nakupovalna košarica, prijava ter druge nastavitve in informacije. To lahko poenostavi in pospeši vaš naslednji obisk. Piškotki imajo zato bistveno vlogo. Če ne bi uporabljali piškotkov, obiski spletnih strani ne bi bili tako priročni (bili bi bolj zapleteni).

Katere piškotke uporabljamo:

  • konverzijski piškotki, ki nam omogočajo analizo uspešnosti različnih tržnih kanalov
  • piškotki za sledenje, ki nam v kombinaciji s piškotki za konverzijo pomagajo analizirati uspešnost različnih prodajnih kanalov
  • novo trženje, ki ga uporabljamo za prilagajanje vsebine oglasov in njihovo pravilno ciljanje
  • analitika, ki nam pomaga izboljšati uporabniško izkušnjo našega spletnega mesta z razumevanjem, kako ga uporabniki uporabljajo
  • pomembne, ki so pomembne za osnovno delovanje celotnega spletnega mesta

Nekateri piškotki lahko zbirajo informacije, ki jih pozneje uporabijo tretje osebe in ki na primer neposredno podpirajo naše oglaševalske dejavnosti ("piškotki tretjih oseb") - na primer, da lahko bolje prilagodimo prikaz naše ponudbe. Vendar vas na podlagi teh podatkov ni mogoče identificirati.

Nastavitev piškotkov:

Razpoložljivost piškotkov lahko nastavite s svojim spletnim brskalnikom. Večina brskalnikov privzeto samodejno sprejme piškotke. Piškotke lahko zavrnete ali pa spletni brskalnik nastavite tako, da uporablja samo določene piškotke.

Super
cena
Posebna ponudba bo izginila v
1:04:23:07
Sensor Cyklo Summer Stripe dámský dres kr.rukáv šedá/růžová
-59 % Kolesarska majica Sensor Summer Stripe
26,95 € 66,00 €
samo 4 kosov po tej ceni