info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Kilpi Glacier

Skialp in freeride nahrbtnik

Barvne različice

V Torek 4. 4. pri vas

Samo imamo 3 elementov. Ne odlašajte.

97,34 € 219,90 € prihranili boste 122,00 € -56 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Kilpi

SU0901KIDBL

Nahrbtnik Kilpi GLACIER-U je zasnovan posebej za vožnjo v prahu in na razgibanem terenu. 30-litrska prostornina je idealna za enodnevne ali dvodnevne pohode, z največjo nosilnostjo 10 kg. Glavni material je zelo odporen proti obrabi in mehanskim poškodbam. Ergonomsko oblikovan, ojačan in oblazinjen hrbet se prilagodi vsakemu gibu. Mehke in široke naramnice dopolnjujeta prsni trak s signalnim piščalčkom in pas za boke, ki odlično določa položaj nahrbtnika. Nahrbtnik je združljiv z rezervoarjem za vodo (ni priložen), izhod za cev pa vodi do odstranjenega ramenskega žepa, tako da voda v cevi ne bo zmrznila. Paket ima praktične funkcije, kot so mreža za čelado, vgrajeno dežno pokrivalo in vgrajena funkcija RECCO. Seveda lahko nanj pritrdite smuči, desko za sneg, palice ali ledno sekiro. Prefinjena trikomorna zasnova omogoča dostop z zgornjega in zadnjega dela nahrbtnika. Tako bodo vaše stvari vedno lepo shranjene in hitro dostopne. V notranjosti nahrbtnika je žep za lavinsko opremo. Sprednji žep z zadrgo in organizatorjem se uporablja za dragocenosti, zgornji oblazinjeni žep pa za očala. Kilpi GLACIER-U je na voljo v več elegantnih barvah. Priporočajo člani ekipe Kilpi Racing Team.

Specifikacije:

  • Tkanina: Ripstop
  • Žepi:2glavna žepa; Žep za očala; Žepi na pasu; Notranji žep z rezervoarjem za vodo; Žep za dragocenosti
  • Zadrge: najlon
  • Ostalo:Prsni trak s piščalko; Mrežica za čelado; Sistem za hidracijo; Držala za palice in ledne sekire; Vgrajena školjka; Oblazinjene in nastavljive naramnice; Oblazinjen pas z žepi na zadrgo; RECCO; Pritrditev smuči ali snežne deske
  • Materialne komponente 1: 100 % poliester

Parametri

Šport Turno smučanje
Sezona 2022 Q3
Vrsta vrečke nahrbtnik
Prostornina torbe/ nahrbtnika 30-39 litrov
Uporaba torbe/ nahrbtnika Plezanje, turno smučanje in freeride
Tehnologija Recco® , Ripstop

Recco®

Reševalni sistem RECCO® ima dvodelno tehnologijo. Smučarska območja in reševalne ekipe imajo detektorje RECCO®. Ti detektorji pošiljajo usmerjene iskalne signale, ki se odbijajo od odsevnikov RECCO®, ki jih nosijo smučarji, kolesarji in drugi aktivni ljudje.

Ripstop

Material, ki je bil razvit za izdelavo najmočnejše in hkrati najlažje možne poliestrske tkanine. Debelejša vlakna so v material vtkana prečno in vzdolžno v enakomernih presledkih. RIPSTOP POLYESTER je zelo priljubljen material za nahrbtnike.