info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Black Series FX Carbon

Treking palice

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 6-11 delovnih dneh
206,95 € 240,00 € prihranili boste 33,00 € -14 %
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

65229001

Video o izdelku

Opis

Black Series FX Carbon je vaš ekskluzivni vodnik za gorsko pohodništvo. Opremljen je z novo razvitim ročajem Aergon Air, katerega površina za dotik je izdelana iz prave plute. Ročaj je bil izboljšan v vseh podrobnostih ter ponovno optimiziran z vidika udobja in nadzora. Zahvaljujoč posebni tehnologiji vdolbin je mogoča kombinacija lahke konstrukcije in velikih podpornih površin, ki se odzivajo na vse ergonomske zahteve vaše roke. Gumiran hrbtni del ročaja Aergon Air zagotavlja maksimalen oprijem in nadzor pri spuščanju po hribih. Nagnjen kot pomaga vašemu zapestju pri optimalnem vodenju in polaganju palice ter izjemno prispeva k varnosti na gori. Izjemno lahka zložljiva palica je izdelana iz 100-odstotnega karbona, zato je s težo le 228 g lahka in zanesljiva spremljevalka v gorah! Varnostni trak Lock Skin 4.0 nastavljiva zanka z varnostno ključavnico. Je ultralahek, zelo zračen in zagotavlja maksimalno udobje pri nošenju. Dolžina 110-130 cm.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2022 Q1
Vrsta palice Zložljiv
Material za pohodniške palice ogljik
Tehnologija Core Locking Device , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

Core Locking Device

Minimalna velikost, ko je zložen, in izjemno lahka teža. Linija zložljivih palic LEKI je preprosto manjša, lažja in boljša. Možnosti njihove uporabe so številne. Za dostop do ferate, tek po poti v zaledju, manjše pohode ali kot pohodniška palica.

  • Gradnja je skrita v notranjosti. Enostavno in varno sestavljanje in razstavljanje palice.
  • Visoko zmogljiv napenjalni kabel z ojačanim PE plaščem za trajno zaščito vlaken
  • Vzmet na dnu zagotavlja optimalno napetost in samodejno izravnavo dolžine kabla
  • Posebni aluminijasti tulci ščitijo ogljikova vlakna visoke trdnosti in zagotavljajo popolno povezavo posameznih segmentov.

FlexTip

Karbidna konica z dolgo gibljivo konico, z navojem za pritrditev plošče. Zasnovan je za turne smučarske palice (ali snežne čevlje).

Trekking 2.0 Basket

Kompaktna pohodniška plošča. Ščiti pred ujetostjo v snegu in blatu ter ga je mogoče zlahka zamenjati z roko.

Aergon Air

Aergon Air združuje lahkotnost in stabilnost. Njegova ergonomska oblika zagotavlja največje udobje, popolnoma gumirana oprijemalna glava pa popoln nadzor.

Speed Lock 2 Plus

Sistem za nastavitev s certifikatom TÜV Süd deluje z zunanjo objemko, ki omogoča enostavno spreminjanje nastavitev in zagotavlja največjo moč vpenjanja.