info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Cressida AS

Treking palice

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 6-11 delovnih dneh
103,95 € 120,00 € prihranili boste 16,00 € -13 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

65221151

Video o izdelku

Opis

Cressida AS vas bo podprla na vašem naslednjem gorskem pohodu! Proti udarcem odporna različica palice zagotavlja zmanjšanje sile udarca in tako razbremeni mišice, sklepe in vezi. Opremljen je z novo razvitim ročajem Aergon Air Compact, ki je v kompaktnejši različici za 12 odstotkov krajši in tako optimalno prilagojen manjšim rokam. Tehnologija votlin omogoča kombinacijo lahke konstrukcije in velikih podpornih površin, ki izpolnjujejo vse ergonomske zahteve. Gumirana glava ročaja Aergon Air zagotavlja maksimalen oprijem pri spuščanju po hribih. Zahvaljujoč sistemu zaklepanja Speed Lock 2 plus lahko Cressido AS sestavite v nekaj sekundah. Začenjamo! Lock Security Strap Skin 4.0 nastavljiv trak za zaklepanje. Je ultralahek, zelo zračen in zagotavlja maksimalno udobje pri nošenju. 90-125 cm dolga palica.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2022 Q1
Vrsta palice Teleskopski
Material za pohodniške palice aluminij
Tehnologija Dynamic Suspension System , DSS Tip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

Dynamic Suspension System

Sistem DSS zmanjša vibracije, ki nastanejo ob udarcu palice ob tla, za do 40 %. Pametna zasnova za blaženje vibracij temelji na pametni postavitvi konice in posebnem elastomeru, ki deluje kot dušilna komponenta.

DSS Tip

Robustna konica zagotavlja natančno prileganje in popolno stabilnost na skoraj vsakem terenu.

Trekking 2.0 Basket

Kompaktna pohodniška plošča. Ščiti pred ujetostjo v snegu in blatu ter ga je mogoče zlahka zamenjati z roko.

Aergon Air

Aergon Air združuje lahkotnost in stabilnost. Njegova ergonomska oblika zagotavlja največje udobje, popolnoma gumirana oprijemalna glava pa popoln nadzor.

Speed Lock 2 Plus

Sistem za nastavitev s certifikatom TÜV Süd deluje z zunanjo objemko, ki omogoča enostavno spreminjanje nastavitev in zagotavlja največjo moč vpenjanja.