info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Cressida FX Carbon

Treking palice

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 6-11 delovnih dneh
182,95 € 195,00 € prihranili boste 12,00 € -6 %
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

65220671

Video o izdelku

Opis

Cressida FX Carbon je vaša podpora na vseh gorskih pohodniških izletih. Zložljiva palica je opremljena s povsem novim ročajem Aergon Air Compact, ki je v kompaktnejši različici za 12 odstotkov krajši, zato je optimalno prilagojen za manjše roke. Najnovejša generacija ročajev, posebej prilagojenih za treking, je bila ponovno optimizirana z vidika udobja in nadzora ter podrobno izboljšana v vseh pogledih. Posebna tehnologija votlin omogoča kombinacijo lahke konstrukcije in velikih podpornih površin, ki se odzivajo na vse ergonomske zahteve vaše roke. Gumirana glava ročaja Aergon Air zagotavlja maksimalen oprijem in nadzor pri spuščanju po hribih. Nagnjen kot pomaga vašemu zapestju pri optimalnem vodenju in polaganju palice ter izjemno prispeva k varnosti na gori. S Cressido FX Carbon se odpravite na naslednjo pustolovščino! Lock Security Strap Skin 4.0 nastavljiv trak za zaklepanje. Je ultralahek, zelo zračen in zagotavlja maksimalno udobje pri nošenju. 100-120 cm dolžine palice.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2022 Q1
Vrsta palice Zložljiv
Material za pohodniške palice ogljik
Tehnologija External Locking Device , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

External Locking Device

Minimalna velikost, ko je zložen, in izjemno lahka teža. Linija zložljivih palic LEKI je preprosto manjša, lažja in boljša. Možnosti njihove uporabe so številne. Za dostop do ferate, tek po poti v zaledju, manjše pohode ali kot pohodniška palica.

  • Zunanje zaklepanje za hitro in enostavno zlaganje in razlaganje
  • Visoko zmogljiv napenjalni kabel z ojačanim PE plaščem za trajno zaščito vlaken
  • Vzmet na dnu zagotavlja optimalno napetost in samodejno izravnavo dolžine vrvi.
  • Posebni aluminijasti tulci ščitijo ogljikova vlakna visoke trdnosti in zagotavljajo popolno povezavo posameznih segmentov.

FlexTip

Karbidna konica z dolgo gibljivo konico, z navojem za pritrditev plošče. Zasnovan je za turne smučarske palice (ali snežne čevlje).

Trekking 2.0 Basket

Kompaktna pohodniška plošča. Ščiti pred ujetostjo v snegu in blatu ter ga je mogoče zlahka zamenjati z roko.

Aergon Air

Aergon Air združuje lahkotnost in stabilnost. Njegova ergonomska oblika zagotavlja največje udobje, popolnoma gumirana oprijemalna glava pa popoln nadzor.

Speed Lock 2 Plus

Sistem za nastavitev s certifikatom TÜV Süd deluje z zunanjo objemko, ki omogoča enostavno spreminjanje nastavitev in zagotavlja največjo moč vpenjanja.