info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Cross Trail Lite Carbon

Palice za tek po stezi

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 6-11 delovnih dneh
146,95 € 170,00 € prihranili boste 23,00 € -14 %
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

65226421

Video o izdelku

Opis

Cross Trail Lite Carbon je vaša podpora za naslednji gorski trening! Tridelna palica je opremljena z ročajem Cross Shark. Ta sistem je idealen za hitro pohodništvo in združuje prednosti oprijemal za tek po poteh s prednostmi oprijemal za pohodništvo. Opora pohodnega ročaja združuje hitrost sistema Shark z ergonomsko podporno površino. Širok trak iz zelo zračnega mrežastega materiala varno in trdno objame roko ter omogoča razbremenitev mišic. Podaljšek ročaja na ročaju iz porozne pene iz imitacije plute zagotavlja dodatne možnosti za oprijem. Lahka in neelastična tridelna palica je na voljo v dolžinah od 100 do 135 cm in je res lahka, saj tehta 213 g.

Glavne značilnosti:

  • SHARK SYSTEM - Shark System zagotavlja optimalen prenos moči zaradi neposredne povezave med roko in palico. Hitro vklapljanje in izklapljanje ni težava. Vse zanke in rokavice Shark so združljive z vsemi palicami Shark.
  • CROSS SARK - Cross Shark združuje prednosti oprijema za tek po terenu in lastnosti oprijema za treking. Združuje hitrost sistema Shark in oporo ergonomske podporne površine, zato je idealna za hitro hojo v gorah.
  • MESH ZA PRIPOMOČEK ZA OKVIR - Gladko nastavljiv in individualno prilagodljiv trak. Omogoča hitro in enostavno pritrditev in odstranitev palice ter je združljiv z vsemi palicami iz serije Shark.
  • Podaljšani ročaj - Podaljšani ročaj za lažji oprijem na strmih pobočjih ali na traverzih.
  • KARBON - odlikujeta ga visoka togost in majhna teža.
  • KORENSKI ZAKLJUČEVALNIK/CLD - Intuitiven mehanizem zaklepanja z ozko in lahko zasnovo, ki ne zmanjšuje lepote palice.
  • SPEED LOCK 2+ - Sistem za nastavitev, ki ga je potrdil inštitut za testiranje TÜV Süd, deluje z zunanjo objemko, ki omogoča enostavno spreminjanje nastavitev in zagotavlja največjo moč vpenjanja.
  • NORDIC BASKET - Kompaktna plošča za nordijsko hojo. Ščiti pred zataknitvijo v mehki podlagi in ga je mogoče zlahka zamenjati z roko.
  • FLEX TIP SHORT - Robustna konica, ki zagotavlja natančno prileganje in popolno stabilnost na skoraj vsakem terenu.

Parametri

Šport teče
Sezona 2022 Q3
Vrsta palice Teleskopski
Material za pohodniške palice ogljik
Tehnologija Cross Shark , Core Locking Device , Trigger Shark Frame Strap , TrailRunningTip , FlexTip , Speed Lock 2 Plus , Nordic Basket

Cross Shark

Cross Shark vam ponuja hitrost sistema Shark in oprijemljivo podporo pohodništva. Dinamična in udobna zasnova za hitro hojo v gore.

  • Zaobljena podporna površina za udobno hojo po klancu navzdol
  • Bliskovito zapenjanje in odpenjanje zanke

Core Locking Device

Minimalna velikost, ko je zložen, in izjemno lahka teža. Linija zložljivih palic LEKI je preprosto manjša, lažja in boljša. Možnosti njihove uporabe so številne. Za dostop do ferate, tek po poti v zaledju, manjše pohode ali kot pohodniška palica.

  • Gradnja je skrita v notranjosti. Enostavno in varno sestavljanje in razstavljanje palice.
  • Visoko zmogljiv napenjalni kabel z ojačanim PE plaščem za trajno zaščito vlaken
  • Vzmet na dnu zagotavlja optimalno napetost in samodejno izravnavo dolžine kabla
  • Posebni aluminijasti tulci ščitijo ogljikova vlakna visoke trdnosti in zagotavljajo popolno povezavo posameznih segmentov.

Trigger Shark Frame Strap

Ta zanka za palec pomaga pri odboju in povratnem udarcu. Anatomsko natančno prileganje in zračni mehki notranji material z veliko stično površino omogočata varno in mehko prileganje roki. Frame Strap Shark je izdelan iz enega kosa in se okoli roke ovije za 360 stopinj. Prekrivanja motečih materialov so odpravljena, kar preprečuje nastanek mehurjev in zatrdlin. Velikost je mogoče neskončno prilagoditi z objemko. Neposreden stik z ročajem zagotavlja, da se vsak impulz prenese na palico brez izgube sile. S sistemom Trigger Shark 2.0 se zanka v hipu zaskoči v ročaj palice in se prav tako hitro izvleče.

TrailRunningTip

Konica Trail Running Tip zagotavlja trden oprijem na vsakem terenu.

FlexTip

Karbidna konica z dolgo gibljivo konico, z navojem za pritrditev plošče. Zasnovan je za turne smučarske palice (ali snežne čevlje).

Speed Lock 2 Plus

Sistem za nastavitev s certifikatom TÜV Süd deluje z zunanjo objemko, ki omogoča enostavno spreminjanje nastavitev in zagotavlja največjo moč vpenjanja.

Nordic Basket

Kompaktna plošča za nordijsko hojo. Ščiti pred pogrezanjem v mehko zemljo in ga je mogoče zlahka zamenjati z roko.