info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Haute Route

Zimske pohodniške palice

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 6-11 delovnih dneh
72,95 € 87,95 € prihranili boste 15,00 € -17 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

64927401

Ta dvodelna pohodniška palica je izdelana iz izjemno močnega aluminija. Novi sistem za nastavitev Speed Lock+ je lažji, manjši in ima enako moč oprijema kot sistem Speed Lock 2. Udoben ročaj Aergon ima veliko ergonomsko podporno površino na vrhu ročaja in zunanjo obliko brez robov. V kombinaciji s podaljškom, ki omogoča dober oprijem, imate popoln nadzor v vsakem položaju oprijema. Nastavljivo zanko lahko prilagodite velikosti svoje roke in tako prihranite moči pri plezanju. Teža: 290 g. Nastavljiva dolžina: 110-150 cm.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2019 Q3
Vrsta palice Teleskopski
Material za pohodniške palice aluminij
Tehnologija Speed Lock Plus

Speed Lock Plus

Speedlock je prvi in do zdaj edini sistem zunanjega zaklepanja na svetu, ki ga je certificiral TÜV Süd. Zahteva TÜV za nosilnost 55 kg je bila znatno presežena. Varnostna rezerva, ki lahko reši življenje. Dodatna nastavitev oprijemalne sile je mogoča kadar koli.

Sistem Speed Lock + za zunanjo nastavitev je za 35 % lažji in 27 % manjši od obstoječega sistema Speed Lock. Ima enako oprijemalno moč kot njegov predhodnik. Standard, ki ga zahteva inštitut za testiranje TÜV, je znatno presežen.