info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Legacy Lite AS

Treking palice

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 6-11 delovnih dneh
75,95 € 85,00 € prihranili boste 9,00 € -11 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

65221831

Video o izdelku

Opis

Legacy Lite AS je izjemno lahka in udobna pohodniška palica iz aluminija. Sistem DSS Antishock, ki je vgrajen tik nad konico, absorbira silo udarca pri uporabi palice in tako razbremeni vaše sklepe, kite in vezi. V kombinaciji z anatomsko oblikovanim pohodnim ročajem EVOCON so vibracije učinkovito zmanjšane. S sistemom za prilagajanje Speed Lock+ ga lahko v trenutku skrajšate na velikost, primerno za nošenje z nahrbtnikom. Tisti, ki cenijo največje udobje in zaščito sklepov, bodo v palicah Legacy Lite AS našli pravi model. Varnostni trak za zaklepanje Mehak 2.0 nastavljiv trak za zaklepanje. Je ultralahek, zelo zračen in zagotavlja maksimalno udobje pri nošenju. Dolžina palice 100-135 cm.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2022 Q1
Vrsta palice Teleskopski
Material za pohodniške palice aluminij
Tehnologija EvoCon , Dynamic Suspension System , Speed Lock Plus , Racing Basket , DSS Tip

EvoCon

Ročaji EvoCon zagotavljajo popoln oprijem in popolno lahkotnost. Varnostni trak je enostavno nastavljiv in zaradi varnostnega sprožilca ščiti pred poškodbami. LEKI-jeve palice z ročaji EvoCon združujejo udobje in varnost.

  • Zaobljena podporna površina za udobno hojo po klancu navzdol
  • Zanka z varnostnim sprožilcem. Enostavno in hitro se lahko prestavi v vseh okoliščinah. Koži prijazen material.
  • Korekcijsko območje, vgrajeno v ročaj s kotom +8°, zagotavlja optimalen oprijem palic.

Dynamic Suspension System

Sistem DSS zmanjša vibracije, ki nastanejo ob udarcu palice ob tla, za do 40 %. Pametna zasnova za blaženje vibracij temelji na pametni postavitvi konice in posebnem elastomeru, ki deluje kot dušilna komponenta.

Speed Lock Plus

Speedlock je prvi in do zdaj edini sistem zunanjega zaklepanja na svetu, ki ga je certificiral TÜV Süd. Zahteva TÜV za nosilnost 55 kg je bila znatno presežena. Varnostna rezerva, ki lahko reši življenje. Dodatna nastavitev oprijemalne sile je mogoča kadar koli.

Sistem Speed Lock + za zunanjo nastavitev je za 35 % lažji in 27 % manjši od obstoječega sistema Speed Lock. Ima enako oprijemalno moč kot njegov predhodnik. Standard, ki ga zahteva inštitut za testiranje TÜV, je znatno presežen.

Racing Basket

Plošče so idealne za dirkalne razmere. Plošče je mogoče preprosto zamenjati, ne da bi za to potrebovali orodje.

DSS Tip

Robustna konica zagotavlja natančno prileganje in popolno stabilnost na skoraj vsakem terenu.