info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Makalu

Treking palice

V Torek 7. 5. pri vas

Samo imamo 1 izdelka. Zdaj ali nikoli.

95,95 € 110,00 € prihranili boste 14,00 € -13 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

65228491

Video o izdelku

Opis

Makalu je popolna klasika, na katero se lahko vedno zanesete pri pohodniških izletih! Opremljen je z novim ročajem Aergon Air. Najnovejša generacija ročajev, posebej prilagojenih za treking, je bila ponovno optimizirana z vidika udobja in nadzora ter podrobno izboljšana v vseh pogledih. Posebna tehnologija votlin omogoča kombinacijo lahke konstrukcije in velikih podpornih površin, ki se odzivajo na vse ergonomske zahteve vaše roke. Glava ročaja Aergon Air je v celoti gumirana in zagotavlja maksimalen oprijem in nadzor pri spuščanju po hribih. Nagnjen kot omogoča optimalno vodenje zapestja in polaganje palice. Aluminijasta cev daje palicam Makalu veliko stabilnost in jih naredi trdne vodnike na vseh turah. Lock Security Strap Skin 4.0 nastavljiv trak za zaklepanje. Je ultralahek, zelo zračen in zagotavlja največje udobje pri nošenju. 110-145 cm dolžine palice.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2022 Q1
Vrsta palice Teleskopski
Material za pohodniške palice aluminij
Tehnologija Speed Lock Plus , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air

Speed Lock Plus

Speedlock je prvi in do zdaj edini sistem zunanjega zaklepanja na svetu, ki ga je certificiral TÜV Süd. Zahteva TÜV za nosilnost 55 kg je bila znatno presežena. Varnostna rezerva, ki lahko reši življenje. Dodatna nastavitev oprijemalne sile je mogoča kadar koli.

Sistem Speed Lock + za zunanjo nastavitev je za 35 % lažji in 27 % manjši od obstoječega sistema Speed Lock. Ima enako oprijemalno moč kot njegov predhodnik. Standard, ki ga zahteva inštitut za testiranje TÜV, je znatno presežen.

FlexTip

Karbidna konica z dolgo gibljivo konico, z navojem za pritrditev plošče. Zasnovan je za turne smučarske palice (ali snežne čevlje).

Trekking 2.0 Basket

Kompaktna pohodniška plošča. Ščiti pred ujetostjo v snegu in blatu ter ga je mogoče zlahka zamenjati z roko.

Aergon Air

Aergon Air združuje lahkotnost in stabilnost. Njegova ergonomska oblika zagotavlja največje udobje, popolnoma gumirana oprijemalna glava pa popoln nadzor.