info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Makalu Lite

Treking palice

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 6-11 delovnih dneh
95,95 € 110,00 € prihranili boste 14,00 € -13 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

65221082

Video o izdelku

Opis

Mlajša sestra klasičnega Makaluja je nekoliko lažja, a zanesljiva spremljevalka na vaši naslednji gorski pustolovščini! Makalu Lite ima nov ročaj Aergon Air, ki je ponovno optimiziran za udobje in nadzor ter izboljšan v vseh podrobnostih. Posebna tehnologija votlin omogoča kombinacijo lahke konstrukcije in velikih podpornih površin, ki se odzivajo na vse ergonomske zahteve vaše roke. Gumiran hrbtni del ročaja Aergon Air zagotavlja maksimalen oprijem in nadzor pri spuščanju po hribih. Nagnjen kot pomaga vašemu zapestju pri optimalnem vodenju in polaganju palice ter izjemno prispeva k varnosti na gori. Lock Security Strap Skin 4.0 nastavljiv trak za zaklepanje. Je ultralahek, zelo zračen in zagotavlja maksimalno udobje pri nošenju. Dolžina palice 100-135 cm.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2022 Q1
Vrsta palice Teleskopski
Material za pohodniške palice aluminij
Tehnologija Speed Lock Plus , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air

Speed Lock Plus

Speedlock je prvi in do zdaj edini sistem zunanjega zaklepanja na svetu, ki ga je certificiral TÜV Süd. Zahteva TÜV za nosilnost 55 kg je bila znatno presežena. Varnostna rezerva, ki lahko reši življenje. Dodatna nastavitev oprijemalne sile je mogoča kadar koli.

Sistem Speed Lock + za zunanjo nastavitev je za 35 % lažji in 27 % manjši od obstoječega sistema Speed Lock. Ima enako oprijemalno moč kot njegov predhodnik. Standard, ki ga zahteva inštitut za testiranje TÜV, je znatno presežen.

FlexTip

Karbidna konica z dolgo gibljivo konico, z navojem za pritrditev plošče. Zasnovan je za turne smučarske palice (ali snežne čevlje).

Trekking 2.0 Basket

Kompaktna pohodniška plošča. Ščiti pred ujetostjo v snegu in blatu ter ga je mogoče zlahka zamenjati z roko.

Aergon Air

Aergon Air združuje lahkotnost in stabilnost. Njegova ergonomska oblika zagotavlja največje udobje, popolnoma gumirana oprijemalna glava pa popoln nadzor.