info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Mezza Race

Palice za zimsko pohodništvo

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

Razpoložljivost blaga
najprej izberite velikost
116,95 € 141,95 € prihranili boste 25,00 € -18 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

64940641

Mezza Race je pohodniška palica, zasnovana za intenzivno in hitro akcijo. Zaradi materiala iz ogljikovega kompozita je zelo lahek in izjemno stabilen. Dvokomponentni ročaj iz plute je opremljen z Trigger Shark 2.0. Z njim se lahko v trenutku ločite od ročaja in imate proste roke. XS Contour s košarico za zavezovanje zanesljivo deluje na vseh površinah - konica palice že spada preteklost. Na voljo v dolžinah od 110 cm do 150 cm.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2020 Q3
Vrsta palice Solid
Material za pohodniške palice ogljik
Tehnologija Trigger Shark 2.0 , Trigger Shark Frame Strap

Trigger Shark 2.0

Največje udobje, največji prenos moči, izjemno enostavno upravljanje. Tehnologija Trigger Shark 2.0 vam omogoča, da v trenutku pritrdite in sprostite trak.

Trigger Shark Frame Strap

Ta zanka za palec pomaga pri odboju in povratnem udarcu. Anatomsko natančno prileganje in zračni mehki notranji material z veliko stično površino omogočata varno in mehko prileganje roki. Frame Strap Shark je izdelan iz enega kosa in se okoli roke ovije za 360 stopinj. Prekrivanja motečih materialov so odpravljena, kar preprečuje nastanek mehurjev in zatrdlin. Velikost je mogoče neskončno prilagoditi z objemko. Neposreden stik z ročajem zagotavlja, da se vsak impulz prenese na palico brez izgube sile. S sistemom Trigger Shark 2.0 se zanka v hipu zaskoči v ročaj palice in se prav tako hitro izvleče.