info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah
Zimske rokavice Leki Progressive Tune S Boa mf touch

Leki Progressive Tune S Boa mf touch

Zimske rokavice

Izdelek ni vključen v ponudbo
Poglej podobno blago
97,82 € 129,95 € prihranili boste 32,00 € -25 %

Leki

643881301

S to rokavico LEKI odpira novo poglavje v razvoju visokokakovostnih rokavic visokega razreda. Rokavica Progressive Tune S BOA® MF Touch ni izdelana le iz visokokakovostnih materialov, ampak je tudi ima tudi patentiran sistem za hitro odpenjanje BOA. To podjetju LEKI omogoča gladko in popolnoma prilagodljivo prileganje. Preprosto obrnite kolesce BOA in progresivno prilagajanje S se prilega kot druga koža in omogoča popoln nadzor nad palico. V kombinaciji z varnostnim sistemom Trigger S in MF Touch je Progressive Tune S vrhunska rokavica za prosto smučanje, ki je pred čas.

Parametri

Šport Smučanje na smučeh
Sezona 2018 Q3
Funkcija oblačil Zaščita pred mrazom , Zaščita pred dežjem
Vrsta rokavic Prst
Tehnologija Trigger S , BOA®

Trigger S

Največja varnost, vrhunsko udobje. S sistemom Trigger S Ti se boste hitreje in udobneje nataknili in sneli kot kdaj koli prej. Patentiran varnostni sprožilec zagotavlja dodatno zaščito pred poškodbami.

BOA®

Legendarni sistem za zategovanje, ki ga morda poznate iz kolesarskih čevljev, smučarskih čevljev in drugih skeletnih čevljev. S pomočjo Boa-jevega kolesca za mikročvrstno zategovanje lahko v nekaj sekundah zategnete čevlje z največjo natančnostjo in brez nevarnosti, da bi se pod obremenitvijo razrahljali.