info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Leki Spin Shark SL

palice za nordijsko hojo

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 6-11 delovnih dneh
82,95 € 99,95 € prihranili boste 17,00 € -17 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Leki

65026141

Ta dvodelna palica za nordijsko hojo, izdelana iz kaljenega aluminija HTS 5.5, vas bo podprla na vsaki površini. Zaradi sistema za nastavitev Speed Lock+ ga lahko preprosto nastavite med 100 in 130 cm. Anatomsko oblikovan in neskončno nastavljiv trak ter dvokomponentni ročaj iz plute prenašata vašo moč neposredno na površino poti brez izgub. Palica ima sistem Trigger Shark 2.0 za hitro odpenjanje zanke z ročaja. Shark Power Strap odlično krojen in individualno nastavljiv trak za nordijsko hojo. dolžina 100-130 cm.

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo
Sezona 2020 Q1
Vrsta palice Teleskopski
Material za pohodniške palice aluminij
Tehnologija Trigger Shark 2.0 , Speed Lock , Trigger Shark Frame Strap

Trigger Shark 2.0

Največje udobje, največji prenos moči, izjemno enostavno upravljanje. Tehnologija Trigger Shark 2.0 vam omogoča, da v trenutku pritrdite in sprostite trak.

Speed Lock

Speedlock je prvi in do zdaj edini sistem zunanjega zaklepanja na svetu, ki ga je certificiral TÜV Süd. Zahteva TÜV za nosilnost 55 kg je bila znatno presežena. Varnostna rezerva, ki lahko reši življenje. Dodatna nastavitev oprijemalne sile je mogoča kadar koli.

Trigger Shark Frame Strap

Ta zanka za palec pomaga pri odboju in povratnem udarcu. Anatomsko natančno prileganje in zračni mehki notranji material z veliko stično površino omogočata varno in mehko prileganje roki. Frame Strap Shark je izdelan iz enega kosa in se okoli roke ovije za 360 stopinj. Prekrivanja motečih materialov so odpravljena, kar preprečuje nastanek mehurjev in zatrdlin. Velikost je mogoče neskončno prilagoditi z objemko. Neposreden stik z ročajem zagotavlja, da se vsak impulz prenese na palico brez izgube sile. S sistemom Trigger Shark 2.0 se zanka v hipu zaskoči v ročaj palice in se prav tako hitro izvleče.