info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Mammut Aenergy Light ML Half Zip Pull Men

Moška športna majica

Izberite svojo velikost Kako izbrati?

V Ponedeljek 13. 5. pri vas

V izbrani velikosti so na voljo le še 1 izdelka. Zdaj ali nikoli.

82,95 € 110,00 € prihranili boste 27,00 € -25 %
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Mammut

1014-03780-40206

Pulover Aenergy Light ML Half Zip Pull za moške podjetja Mammut je izdelan iz lahkega in raztegljivega flisa Polartec® Power Grid®.

Odlično odvajanje vlage

Majica je izdelana iz raztegljivega materiala, ki diha, z notranjo valovito strukturo, ki odvaja vlago stran od telesa. Kratka zadrga omogoča enostavno oblačenje in uravnavanje temperature. V prsnem žepu z zadrgo lahko shranite pomembne dragocenosti. Ploščati šivi preprečujejo neprijetno drgnjenje.

Pulover je namenjen vsem navdušenim športnikom. Odlična za plezanje, pohodništvo, alpinizem in druge športne dejavnosti skozi vse leto. Dodajte funkcionalno majico in uživajte v gibanju.

Glavne značilnosti moške majice Aenergy Light ML Half Zip Pull:

  • Dihajoče
  • hitro sušenje
  • Topel
  • prsni žep
  • polovična zadrga
  • ploščati šivi

94 % recikliran poliester, 6 % elastan

Dejavnosti:Plezanje, Via Ferrata, Smučanje in smučanje, Kampiranje, Lahkotno pohodništvo, Multisport, Pohodništvo in pohodništvo, Plezanje na več razdalj, Ski alpinizem

Parametri

Šport Na prostem / Pohodništvo , Smučanje na smučeh , Turno smučanje
Sezona 2022 Q1
Funkcija oblačil Zaščita pred mrazom , Elastični
Kapuca Ne
Tehnologija Polartec® Power Grid

Polartec® Power Grid

Tkanina iz flisa, ki možnosti tehničnih materialov dviguje na novo raven. Patentirana dvokomponentna pletenina z mrežasto konstrukcijo povečuje toploto in zračnost, hkrati pa zmanjšuje težo tkanine. Dvokomponentna zasnova je zasnovana za optimalno upravljanje vlage. Površina na koži je hidrofilna, zato absorbira znoj in ga prenaša navzven. Nato zunanja površina razprši vlago za učinkovitejše izhlapevanje. Ohranja telo suho tudi med povečano športno aktivnostjo. Mrežna konstrukcija ustvarja tudi odprte zračne kanale, ki izboljšujejo zračnost, stisljivost in zmanjšujejo težo tkanine. Prednosti materiala Polartec Power Grid so predvsem toplotno udobje, visoka zračnost, majhna teža, odlična pakljivost, enostavno vzdrževanje in hitro sušenje.