info@sanasport.si Odgovorili vam bomo v 24 urah

Oliver No Design III.

Raketa za badminton

Na zalogi pri dobavitelju
Dostava v 4-7 delovnih dneh
126,06 € 126,86 € prihranili boste 0,00 €
  • Ta izdelek ima brezplačno dostavo
  • icon-Created with Sketch. Izdelek lahko vrnete v 30 dneh

Oliver

33255

Novost za Oliver, ki bo razveselila vse napredne, turnirske in profesionalne igralce. Raket NO DESIGN III je tretja generacija elegantnega in elegantnega loparja, ki se prilega vsaki roki. Spremenil se je tudi dizajn loparja, ki je prvič oblikovan po svoji sestri za squash v karbonsko črni barvi v kombinaciji z zlatimi elementi. "To je prava češnja na torti OLIVER". Raketa je srednje toga, tehta le 88 g in je uravnotežena na sredini. Raketa je izdelana na podlagi okvirja Microtech. Kombinacija uporabljenega materiala metakarbon/Nano-Epolon in posebnih parametrov tega loparja daje vsakemu udarcu izjemno dinamiko, hkrati pa ima igralec popoln občutek v roki.

Parametri

Šport Badminton
Sezona 2022 Q3
Vrsta izdelka - loparji Racket
Izravnava lopatic V središče
Fleksibilnost lopatice toga
Stil igre Universal
Tehnologija Nano-Eplon™ , Metacarbon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ je tridimenzionalna ogljikova mreža v nanometrskem merilu. To omrežje je eden najmočnejših materialov, kar jih je bilo kdaj koli izdelanih. Ena od njegovih najpomembnejših značilnosti je prenos impulzov brez izgub in stabilnost.
Tehnologija Nano-Eplon™ družbe OLIVER zagotavlja popolno kombinacijo lahkotnosti, stabilnosti in trdnosti. Nova mreža 3D-Mesh je nameščena v območju "sweet-spot", da poveča torzijsko togost in trdnost. Razporeditev metakarbonov in grafitov se izboljša, ne da bi se povečala masa.

Metacarbon™

Metakarbon™, vlakno, ki ga je razvila družba OLIVER, poveča tlak v kilopondih na mm², kar je štirikrat več kot titan. Zdaj je mogoče zmanjšati gostoto okvirja in zagotoviti daljšo vzdržljivost.

Čeprav ima metakarbon™ osnovno togost. Kombinacija s smolo HSM zagotavlja izjemno raztegljivost. Uporaba materiala Metacarbon™ omogoča zmanjšanje teže. Nosilci iz karbona Metacarbon™ zagotavljajo optimalno udobje, upravljanje in blaženje tresljajev. Metakarbon™ omogoča dinamično in eksplozivno igro z izboljšanim prenosom energije, zmanjšano težo in vzdržljivostjo.